PREMIUM BEAUTIFUL (PB) CORSET


PREMIUM BEAUTIFUL
Memberikan anda pengalaman di luar imaginasi
.
.

Bukan sekadar melansing, mengurus, membentuk tubuh badan

TETAPI..

70 % MANFAAT KESIHATAN



Assalamualaikum & salam ceria semua.
Firstly, sha nak ucapkan banyak2 terima kasih sebab sudi singgah blog ni  dan doakan siapa2 yang baca blog sha ni dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik & dipermudahkan segala urusan..
aminn..

(dah singgah tu, baca sampi abis yer.. 
JANJI TAU ! .. ^_^  )




siapa sini tau apa sebenarnya "korset" dan apa fungsi nya? 

haaa.. ni persoalan pertama la kan..
sha andaikan uolls mesti dah tau kan jawapannya..

& kalau taktahu atau dah tau sekalipun, wajiblah baca apa yang sha nak tulis ni sebabnya mungkin apa yang "difikirkan" itu salah.. hihihi



uolls, jujur ye dulu2 kan kalau sebut pasal korset ni, sha cuma tau hanya 1 benda je.
"KURUSKAN BADAN"

So, bila dah set minda macam tu, sha memang tak ambik kisah sangat la sebabnya otak sha ni dah set 
"Aku dah kurus, so tak perlu pakai korset, sebab nanti bertambahlah kurus"



JAWAPAN??

BETUL -kalau korset jenama biasa
SALAH-kalau korset jenama Premium Beautiful
.
Nampak tak, sekarang dah jelas tak apa yang sha cuba sampaikan ni?
.

 sebabnya kalau sebut KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ni bukan setakat kuruskan badan je fungsinya tau, tapi lebih dari itu..

KERANA?
Korset premium beautiful diperbuat dari fabrik yang mempunyai kuasa Far Infrared Ray yang mampu memberi fungsi kesihatan kepada tubuh badan. 



Fungsi kesihatan yang bagaimana ye?
ok, yang ni sha akan terangkan kat bawah..so, jangan skip membaca tau.. kan dah janji kat atas tu nak baca sampai abis.. hihi.. kan, kan ^O^






CIRI-CIRI 
PREMIUM BEAUTIFUL


Premium Beautiful ni ada 2 jenis :
1) Classic
2) Elegance

pilih je nak yang mana satu. 
dua2 best.. bezanya warna hitam & kelabu. Yang elegance, 
kainnya lembut lah sikit dari yang classic.. ;)



So, nak tahu apa ciri-cirinya. 
kat sini sha ceritakan kay 




1) Superbrands 


Produk yang sentiasa menjadi permintaan & masih berada di dalam pasaran lebih 20 tahun. & juga satu2nya korset yang dapat pengiktirafan superbrands dr kerajaan Malaysia 



2) Lifetime Warranty



jaminan seumur hidup jika ada apa2 kerosakan pada korset samaada terkoyak, hook tercabut, besi patah & etc. Boleh hantar repair ke mana2 stokis seluruh malaysia bila2 masa tanpa resit. & yang paling utama tanpa caj 1 sen pun. PERCUMA  .
Tak kisahlah lama mana usia korset uolls, ianya memang valid
~Masih ada yang cakap PB ni mahal ke? ^_^


3) Teknologi Jepun, US, Jerman, & Taiwan
Teknologi pembuatan dari 3 negara besar ni. 


4) Far Infrared Ray (F.I.R)
Setiap benang fabrik korset PB ni disulam dengan kuasa F.I.R untuk memberikan fungsi pembakaran lemak, fungsi pembentukan badan, dan fungsi kesihatan (membantu pertumbuhan & perkembangan sel sihat manusia)


5) Pengiktirafan Pakar Tulang Belakang Dunia 

Diiktiraf  dari 3 negara pakar tulang belakang dunia (USA, QUEBEC, KANADA) . Sangat2 baik untuk sesiapa yg ada masalah berkaitan sakit belakang termasuklah yang pernah tercedera & mengalami Slip Disc (hilang upaya pd fungsi tulang belakang) kerana ianya pernah dikaji dan terbukti berkesan 


6) Fabrik Akwatek & Akwadyne
Fabrik berkualiti tinggi yang sama digunakan pada sut angkasawan & perenang professional 


7) Kuasa regangan 360'
Tidak akan membuatkan badan si pemakai terasa spt robot kerana ianya sangat selesa dipakai untuk sebarang aktiviti spt Berzumba, Solat mahupun ke bilik air atau tandas


8) Direkabentuk untuk 70% kesihatan, 30% kecantikan
manfaat kesihatan yg lebih tinggi kerana fungsi utamanya adalah untuk memberikan kesihatan yg baik selain dari mendapatkan bentuk tubuh badan yg cantik 







Bukti pergerakan 360?
macam kat picture atas ni la. Berzumba pun ok jer kan masa badan tersarung premium beautiful. Tak kekok or rasa pergerakan tu terbatas macam robot. Plus, badan lepas tu tak rasa sengal2 atau sakit pun. mantain selesa. yeaayy  ^_^






KEISTIMEWAAN 
PREMIUM BEAUTIFUL 
SECARA UMUM

Memperbetulkan pengaliran darah

Meningkatkan kadar metablisme badan

Memulihkan sistem pernafasan badan

Menghalang pembiakan sel kanser

Membentuk badan & postur yang baik

Fabrik yg lembut pada kulit

Membantu membersih toksin dr badan

Selesa & sesuai dipakai sepanjang hari







Dah ramai yang pakai korset PB ni termasuklah Sha sendiri. 
So, sesiapa yg pakai confirm akan rasai sendiri tindak balas positif pd kecantikan & kesihatan masing2 ;)

oh ya, sha nak share ni. 
ada cust sha sorang ni 1st dia sarungkan korset PB ni kat badan, keluar elok je angin dari badan.  sebelum tu badan memang tak selesa sebab banyak angin kan. 
itu tindak balas pertama yg sangat2 positif tau ;)



Nak sharing lagi dari pengalaman sha sendiri ..(haipp, baca tau ) hihihi
sebelum ni sha memang rasa badan sha agak bongkok sebab mungkin faktor kurus & banyak menghadap pc depan opis. Tapi sejak dah pakai PB ni alhamdulillah postur badan sha makin cantik . 




Gambar dulu tahun 2014 . (sebelum kawen)
Nampak tak kurus sha ni kurus yang macam mana..
 kurus tapi body tak tegak, plus perut tu memang agak buncit.  huuh... buruk nau nau kan


Gambar sekarang tahun 2016 (lepas kawen)..
body makin cantik & tegak 



lagi satu sha ni act baru jelah lepas kawin & memang sha bersyukur sangat2 sebab PB ni memang bantu 'lock' lemak sha dari berkembang. 

sebabnya ramai sangat yang tegur baru2 ni sha nampak berisi tapi berisi kat muka la.. hihihi.
berat badan..yeszaa. memang sangat naik. 


Gambar sekarang tahun 2016 (lepas kawen).. 
body mantain tapi pipi pau.. Ramai sangat yg tegur berisi. tapi mujur la kat muka je naik nya, hihhihi




sebelum kahwin berat 48kg. 
selepas kahwin berat jadi 54 kg



SAIZ KORSET PB SHA?
memang sha tak tukar pun korset ni. dari sebelum kahwin sampailah lepas kahwin sebabnya tak pulak rasa ketat..


Tapi kan.. 
ada pernah sha skip tak pakai lebih kurang seminggu..
haaa.. lepas tu padan muka la, sebab memang rasa ketat korset sha.. itu baru seminggu. kalau sebulan, setahun agak2 macamane ye?
YA Allah, sangat2 bersyukur sebab badan tak gemuk lepas kahwin dengan asbab pakai korset ni . walaupun berat naik, pipi naik tapi badan mantainn ;)






SET 
PREMIUM BEAUTIFUL

Korset ni satu set terdiri dari 3 part tau

*Bra (long/short)*

*Waist Nipper*

*Long Girdle*






Setiap satu part direka dengan fungsi utk memberikan kesan tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya kecantikan & keselesaan 


Ada yang tanya sha "boleh ke kalau pakai bukan 1 set? "

Boleh tu memang boleh tapi jangan pakai dalam tempoh masa yang lama sebabnya bentuk body nanti akan jadi tak cantik. nak ke ? jangan ada yang nangis tepi bucu katil ye.. hihihi.. tak mau, tak mau






Bra (long / short)
*Menaikkan breast yg jatuh
*Menganjalkan breast & giatkan tumbesaran sel breast
*Mencerahkan breast nipple
*Menyelaraskan lemak di sekitar dada, perut & belakang badan
*Membentuk kontur badan 
*Pencegah awal kanser payudara




FUNGSI 
SETIAP BAHAGIAN 
RAWAN KELULI MEMORI
Menaikkan breast
Menetap & menyokong kedudukan breast




CUP BRA
Menetap kedudukan breast
Memejalkan breast
Menggiatkan tumbesaran breast
Mencerahkan breast nipple
Pencegah awal kanser payudara
Memperbanyakkan susu ibu 


LACE CUP
Mengelakkan breast dr melimpah keluar 

DUA BATANG KELULI BERMEMORI
Menyelaras & membentuk kontur badan



KUASA TEKANAN & REGANGAN BERGANDA
Menyelaras perut buncit
Menaikkan kedudukan breast



KEDUDUKAN & BENTUK TALI 
Tidak mudah kendur & boleh diselaraskan 



REKAAN BENTUK "U"
Membantu dalam menguruskan badan  



REKAAN 3 PASANG CANGKUK
Membolehkan anda membuat penyelarasan mengikut saiz


KUASA TEKANAN & REGANGAN BERGANDA 
Menutupi bahagian belakang
Menyelaraskan lebihan lemak
Membentuk kontur badan 




Waist Nipper

*Mendapat pengiktirafan dr pakar tulang belakang dunia
*Menyokong pinggang & menegakkan tulang belakang
*Menghilangkan sakit belakang / sakit slip disc
*Memperbaiki postur berdiri & duduk
*Mengelakkan masalah bongkok
*Membentuk & merampingkan pinggang
*Menghilangkan masalah perut buncit
*Menggantikan bengkung tradisional untuk 'proses berpantang'
*Sesuai utk lelaki / wanita



FUNGSI 

SETIAP BAHAGIAN 


TUJUH (7) BATANG KELULI BERMEMORI
Menyokong & Merampingkan pinggang
Menegakkan tulang belakang
Memperbaiki postur berdiri dan duduk
Menghilangkan sakit belakang atau slip disc




TIGA(3) PASANG CANGKUK
Membolehkan anda membuat penyelarasan
Mempercepatkan pembakaran lemak degil
Kesan pembentukan mengikut kesesuaian badan

KUASA TEKANAN 
Menghilangkan masalah perut buncit
Mempercepatkan pembakaran lemak
Sesuai untuk lelaki 'boroi'







TALI 
Mengemas dan merampingkan pinggang
Kesan pembentukan mengikut kesesuaian bentuk badan






Long Girdle 

*Menaikkan kedudukan punggung
*Membentuk punggung yg menarik & sexy
*Menghilangkan masalah punggung lebar
*Menyelaraskan lemak di sekitar peha & pinggul
*Mengurangkan masalah selulit
*merawat masalah keputihan
*Menyuburkan rahim
*Alternatif untuk mendapatkan zuriat
*Mengetatkan miss V 
*Pencegah awal kanser



FUNGSI 

SETIAP BAHAGIAN 

MAMPATAN KE ATAS ABDOMEN
Menghilangkan masalah perut buncit
Menyuburkan rahim
Menghilangkan Strech Mark
Memudarkan kesan operation bersalin


REKAAN MAMPATAN DUA (2) LAPISAN
Menyelaras lemak pada sekitar peha
Membentuk peha yang menarik



LOVE SHAPE
Menaikkan kedudukan punggung
Membentuk kontur punggung yang sexy
Menganjalkan punggung
Memudarkan kesan selulit di punggung



RENDA YANG FLEXIBLE
Tidak mudah bergulung dan bergeser 


PENGASINGAN 
KONTUR PEHA & PUNGGUNG
Mengagihkan lebihan lemak di peha ke punggung
Membentuk kontur punggung



LUBANG ANGIN
Mengawal masalah keputihan
Pengaliran udara yang baik















CIRI-CIRI KECANTIKAN 
 


kebaikan premium beautiful 
untuk kecantikan

-Menaikkan breast dan punggung yang jatuh
-Menegangkan breast dan punggung
-Mengempiskan perut yang buncit
-Menyelaraskan lemak di sekeliling tubuh badan
-Melansingkan tubuh badan
-Mengecikkan punggung yang lebar
-Mengembalikan 'aligment' tubuh badan ke kedudukan asal
-Menegakkan bentuk badan yang bongkok
-Menghilangkan selulit dan strech mark
-Membuatkan kulit muka glowing sebab toksin dah dibuang dari badan
-mencerahkan puting breast dan bahagian sulit 
-Mengembalikan keyakinan
-Menampakkan apa-apa baju yang tersarung di badan kemas dan cantik
-Lain-lain masalah kecantikan 





-BENTUK BADAN IDAMAN-

uollss.. dah namanya perempuan, mestilah nak jaga body, kan.. tapi terpulang la cara mana yang uolls nak pilih.. nak cucuk sana sini? nak telan pil ? nak diet? nak bersenam or berjogging? haaa.. ada gak yang pilih.. kononnya dengan cara pembedahan.. haishh.. i iz takut.. dah la mahal.. kang dibuatnya muke & body macam doremon acaner? haaa.. doremon terus .. hahhaha ^__^





Meh kita tengok sama -sama kos pembedahan ni..

haaaa.. terkezut i tau.. bapok mahai..    haaa... keluar dah sleng pahang aok ni.. =P






PERSOALAN :  
 Adakah ianya berbaloii ?? 
Adakah ianya selamat dan tiada Kesan Sampingan ??

Fikir-fikir dan selamat beramal.. huhuhu.. 




Pilihan di tangan uollss...
Nak lansing dan sihat,  tapi menggunakan kaedah yang mana? =)






DIET ?
sampai bila nak tahan nafsu makan tu.. diet je lebih, tapi turun ke berat badan tu?


SENAMAN ?
Ada masa ke? kalau sha, memang mula2 je semangat nak bersenam2 ni, pastu dah malas.. hehe.. walaupun, jarak rumah dengan track jogging, 1 km je.. ^___^


PEMBEDAHAN ATAU PIL ?
haaa.. takut.. kalau dibuatnya, jadi lagi teruk, tak ke naya?.. hati2 dengan makan pil pelansingan tau.. sebab.. takut effect pada buah pinggang kita.. Tak mau, tak mau.. 








Premium Beautiful 

Bagaimana Caranya PB dapat membantu di dalam Proses Pelansingan Badan ??




Mudah, kan.. sarung je korset PB, tapi dapat hasil yang lebih baik dari kaedah senaman, diet, pembedahan or makan2 ubat tu... 




" IBARAT TANAH DALAM PASU "


Premium Beautiful ni bukan korset biasa tau.. ingat tu. 
Nak dapat hasil, kenalah consisten pakai at least 8 jam dalam sehari... kalau uollsss amalkan pemakaian PB, memang akan dapat hasil badan yang terbentuk cantik, walaupun selepas uollss tanggalkan korset PB tu nanti.. Ibarat macam tanah dalam pasu la.. mula2, memang akan berderai tanah tu.. tapi kalau lama-lama, lihat hasilnya .. mampat, dan kemas tanah tu walaupun kita dah keluarkan dari pasu.. 





-----------------------------------
FIR dalam Proses Pelansingan Badan
------------------------------------------------------------------

Yang menarik premium beautiful ni kalau nak dibandingkan dengan korset-korset lain yang ada di dalam pasaran ialah Teknologi Far InfraRed Ray (FIR) nya.. FIR inilah yang dapat menghasilkan bentuk badan slim, cantik dan kemas.. Malah,  bukan setakat cantik, tapi lebih sihat.. 




 

Secara teorinya,  70% di dalam badan seseorang ialah air. 
So, FIR inilah yang akan menjadikan molekul2 air yang besar digetarkan . Ala, macam kita tengok mesin2 senaman yang goyang-goyangkan badan kita kat shopping mall mana-mana tu la..  Sanggup ke nak naik atas mesin tu lama-lama tapi kesan yang dapat kalau pakai korset Premium Beautiful adalah jauh lebih baik.. 




    


Itu kalau mesin goyang-goyang.. 
Tapi ini pulak kalau kita berjogging.. Uolls tau tak berapa banyak kalori yang terbakar kalau kita berjogging?... 
Sebanyak 350 kalori terbakar selama 30 minit , dibandingkan kalau kita pakai Premium Beautiful pulak adalah sebanyak 900 kalori terbakar selama 1 jam..
So, buat apa susah-susah nak berjogging kalau ada cara lain, kan..
Memang tak dinafikan berjogging tu memang ada banyak yang bestnya.. tapi tak salah pun kalau kita berjogging sambil badan tersarung Premium Beautiful.. haaa.. confirm lagi banyak la kalori terbakar... haisshh.. bestnya..






--------------------
Kesan Yang cepat 
----------------------
 Seawal terus pemakaian.. 
sarung je Premium Beautiful kat badan, 
confirm akan dapat result spt picture bawah ni :




Bentuk badan akan terbentuk kemas.. breast & punggung akan 'push up', manakala perut akan rata.. selamat tinggal perut buncit.. ^___^













untuk orang yang kurus, jangan ingat badan uolls memang dah cantik tau.. dah pakai PB, baru tau sebelum tu badan takde shape pun.. huhuhu..











kalau dah lemak memang bersepah macam picture kat atas ni, confirm2 la WAJIB sarung PB.. Barulah tak sakit mata memandang, kan.. hee.. jangan terasa tau =)









Ini pula hasilnya, bila dah consisten pakai 8 jam sehari.. memang hasil luar biasa kesannya..  confirm body yang dulu gemuk akan slim melim gitewww.. ^____^







CLASSIC VS ELEGANCE... 
Mana satu pilihan anda??














BERMINAT NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ?

JOM SMS / WHATsAPP SHA 019-9173517























CIRI-CIRI KESIHATAN








PREMIUM BEAUTIFUL bukan direka untuk kecantikan semata-mata, tapi 70% untuk kesihatan yang baik..




kebaikan premium beautiful 
untuk kesihatan



-Meningkatkan kadar metabolisme tubuh badan
-Membuang toksin dari dalam badan
-Melancarkan perjalanan darah 
-Merawat keputihan
-Menyuburkan rahim (Alternatif untuk mendapatkan zuriat)
-Melancarkan perjalanan darah haid
-Menghilangkan strech mark atau selulit
-Merawat masalah cyst dan fibroid
-Menghilangkan sakit belakang / slip disc
-Sangat sesuai untuk ibu yang di dalam proses "berpantang"
-Pencegah awal kanser
-Merawat masalah gastrik
-Merawat masalah migrain
-Merawat masalah athma
-Lain-lain masalah kesihatan






----------------------
ALTERNATIF UNTUK MENDAPATKAN ZURIAT
------------------------------------------- 


 


alolo comeynya baby girl ni.. hik hik.. geram nak gigit.. hahaha.. =)


Semua pasangan kat dunia ni yang dah berkahwin mesti nak cahaya mata bagi penyeri rumahtangga kan. 

Tanyalah sesiapa pun, confirm nak anak becoz anak- anak adalah penyambung zuriat dan pembawa rezeki kepada sesebuah rumahtangga. ^__^




Buat uolls yang ada masalah sukar hamil, ini Sha ada berita gembira... kita boleh berusaha dengan memakai set Premium Beautiful dan dibantu dengan set Maharani..

Tahu tak, Antara yang bestnya bila pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni kan, ia dapat menjaga kesihatan rahim kaum wanita..

Period / kitaran haid tak teratur dan keputihan contohnya adalah simpton yang menandakan rahim tidak sihat.. 
so, itu akan beri effect untuk mendapatkan zuriat.

Tapi ada jugak yang takde masalah2 pun yang sha sebut tadi, tapi still susah nak hamil.. yela. semua tu dari yang Esa jugak kan. kita ni hanya merancang dan berusaha, tetapi Allah yang menentukan. betul, kan ^___^ 

Jangan risau ye ...   
mana2 yang dah berkahwin tetapi buntu untuk mendapat zuriat, digalakkan sangat2 untuk mencuba kaedah alternatif, Premium Beautiful ni.. kerana ia boleh meransang pengeluaran hormon estrogen dan progestron yang seimbang..  seterusnya menjaga rahim akan kekal sihat dan produktif.. 

 



---------------------------
TESTIMONI YANG BERJAYA MENDAPATKAN ZURIAT
------------------------------------------------------

 

happy customer... sha pun happy =)





 

sha pun tumpang gembira =)




Impian untuk mengandung dan mempunyai anak dari zuriat sendiri in syaa Allah akan menjadi kenyataan.

Walaupun bidang perubatan moden ada bermacam-macam cara untuk mendapatkan zuriat contohnya mengambil pil hormon, IVF etc... tetapi semua itu memakan kos yang mahal... tetapi dengan Premium Beautiful ni hanya perlu dibeli sekali seumur hidup.. tak perlu nak dibeli setiap setahun or 2 tahun skalipun.. 

Yang penting kita usaha... usaha dari segi alternative and juga perubatan... Qada' dan Qadar adalah milik yang Esa.







----------------------
ALTERNATIF UNTUK MENGHILANGKAN MASALAH BONGKOK
------------------------------------------- 
jom kita intai blog Fatin Liyana ni.. best tau baca.. hehe.. nak tergelak pun ade 








Act, antara tujuan sha pakai Pb ni pun sebab nk betulkan postur badan..nanti sha update pict kat sini ye .. hehe.. =)
















Pernah dengar tak Far Infra-Red (F.I.R) ? atau dalam bahasa melayunya, sinar infra merah jauh??
Hmm... ape itu F.I.R kan... 
Ok.. ni part paling menarik kalau nak tau bagaimana Premium Beautiful ni bertindak dalam proses melansing dan membentuk body..

Paling BEST tentang Premium Beautiful ni sehingga menjadikan ia korset SUPERBRAND, PALING BERKESAN, & BERTEKNOLOGI TINGGI, fabriknya direka bercirikan F.I.R .. 

so, kalau nak tahu, kena tengok picture2 di bawah ni ye.. 













Ok. so far, kita dah bercerita pengenalan F.I.R kan.. 
kali ni, kita bercerita tentang bagaimana hebatnya F.I.R ni berfungsi pula ye.. 































PREMIUM BEAUTIFUL


  -------------
CIRI-CIRI FABRIK
----------------













JENIS DAN CIRI-CIRI FABRIK PREMIUM BEAUTIFUL 


ini pula kita cerita tentang fabrik PB.. 
yang bertindak balas ke setiap keadaan suhu samaada sejuk atau panas..
sebab itulah, kalau pakai PB dalam suhu panas , kita tak rasa panas pun.. sebaliknya, kita akan rasa sejuk walaupun PB ni colournya hitam yang bersifat menyerap haba..  
 TAPI..
kalau kita berada di dalam suhu sejuk contohnya time musim hujan ,and then duduk pulak bawah air cond.. cara yang paling berkesan nak hilangkan sejuk, pakailah PB.. fuhhh.. hangat je tau rasa.. memang best.. 









 




AKWADYNE® is a registered trademark of Comfort Technologies, Inc licensed to Alice Lace Co., Ltd of Taiwan. Akwadyne® is a finish that is applied to nylon based fabrics to help warm or cool the body during outdoor activity. Akwadyne® pulls moisture away from the body, and creates a vapour barrier that cools the body in warm temperatures, and warms the body in cold temperatures. Unlike most moisture transport fabrics that rely on fabric construction or chemical coatings to pull sweat away from the body, Akwadyne® modifies the molleculer structure of the fiber providing a "chemical magnet" which uses the inherent properties of water to move it away from the body as needed. Termed "electrochemical transport", this process separates and moves molecules of water using the positive and negative charges contained in each individual molecule. As a result, garments made of Akwadyne® can heat one area of the body while cooling another.





is a registered trademark of Comfort Technologies, Inc licensed to Alice Lace Co., Ltd of Taiwan. It is an already existing polyester and nylon coating that is conducive in hot temperatures. It uses thermoregulatory action to help an athlete stay either cool or hot depending on the conditions. Unlike fabrics that rely on capillary action, Akwatek do not need to be worn close to the skin to work. Akwatek uses a process called electrochemical transport, which chemically modifies the fibers with which it is made. This change in the fibers can not be obstructed when the fabric is washed. So Akwatek is a patented process applied to fiber, yarn, or fabrics of 100% polyester. It creates a high performance fabric for the everyday athlete to help manage the temperature of the body by handling the sweat. This process can modify stable fiber, yarn, or fabric and can be applied to spun and filament yarns to produce both knits and wovens.






----------------

FIR dalam Fabrik Premium Beautiful
------------------------------------























ok.. kali ni ke topik cara pemakaian Premium Beautiful pulak..

selalunya, ada je yang bertanya "eh, tak sakit ke pakai PB, Tak susah ke nak gi toilet, Tak susah ke nak solat? & macam2 lagi la bentuk soalannya.. hehehe..

sebab PB ni memang direka daripada fabrik yang kenyal yang boleh kita buat pergerakan sehingga 360' tau..


macam tu jugaklah kalau pergi ke angkasa.. duduk terapung2 je... kejap2 tertonggeng, kejap kepala kat bawah (imagine lebih).. hik hik hik






So, gambar di bawah ni adalah ukuran2 yang perlulah diambil ... dalam sentimeter (cm)... 

So, istilah PB ketat or longgar , memang laaa tak wujud tau.. sebab ukuran ni diambil memng ikut saiz body seseorang tu... 










Ini pula ukuran yang boleh diambil ketika mengandung...
wow.. jangan tak percaya, yang mengandung pun boleh diukur tau.. 
ukur smua part kecuali pinggang.. 



PERHATIAN : Dapatkan PB dari agent yang expert tau.. nanti ukuran memang dah betul, tapi saiz PB pulak yang tak betul.. kes NAYA tuu.. huuu... tak mauuu...

  

Once dah dapat PB, apa step seterusnya.???

haaa.. mestilah nak tahu cara nak pakai PB pulak kan... 
Rujuk picture ni... inilah cara pemakaian PB yang betull...   

PENTING : Start dari bawah ke atas tau.. biar lemak tu ternaik ke atas.. 




1ST STEP : PAKAI LONG GIRDLE / SELUAR 
 





2nd STEP :  PAKAI LONG BRA




3rd STEP :  PAKAI WAIST NIPPER




SOALAN : Boleh tak kalau saya nak pakai salah satu dari set Premium Beautiful ni?? Bukan full set.. ??



kalau kita pakai Long Bra sahaja pulak, perut pulak yang buncit... tengok gambar di bawah ni :


 

So, Memang kebiasaannya, agent yang expert akan syorkan ambik full set PB untuk nak elakkan masalah2 seperti yang dibincangkan tadi =)



Yang ni pulak, part cucian,, 
jangan pakai basuh je tau.. takut habis fabriknya.. haisshhh.. sayang tau cik kak dik non sumerr.. 





 




BERMINAT NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ?

JOM SMS / WHATsAPP SHA 019-9173517






PENGEDAR DIPERLUKAN !!



3 comments:

  1. Hai dear..
    terima kasih sudi singgah blog sha..
    any inquiries, boleh terus whatsApp sha 0199173517 kay..
    sha tunggu tau ;)

    ReplyDelete
  2. premium beautiful
    premium beautiful kuantan
    premium beautiful jengka
    premium beautiful kulai
    premium beautiful pahang
    premium beautiful kulai
    premium beautiful johor
    premium beautiful kelantan
    ciri ciri premium beautiful
    bengkung viral
    bengkung
    siakap keli
    bengkung moden
    set berpantan
    set hamil
    ikhtiar hamil
    nak kurus
    cara kuruskan badan
    cara bentukkan badan
    alternatif sihat
    alternatif kurus
    far infrared ray
    FIR
    harga premium beautiful
    keistimewaan premium beautiful
    kebaikan premium beautiful
    kehebatan premium beautiful
    nak cantik
    premium beautiful elegance
    premium beautiful classic
    premium beautiful
    waist nipper premium beautiful
    premium beautiful indera mahkota
    premium beautiful murah
    premium beautiful tipu
    premium beautiful tlc
    premium beautiful expert
    warranty premium beautiful
    jaminan premium beautiful
    nora danish
    rozita che wan
    korset che ta
    korset hebat

    ReplyDelete
  3. It’s very informative and you are obviously very knowledgeable in this area. You have opened my eyes to varying views on this topic with interesting and solid content. read more

    ReplyDelete