MINERAL COFFEE @ MIN KAFFE


ok..besttt sangatt tau Mineral Coffee ni.. dulu2 tekak sha ni boleh terima kopi o je.. means, takde campuran susu / coffeemate.. tapi hairan betul, once minum je Mineral Coffee ni, WOW.. jadi suke.. sebab rase kopi ni sangat2 sedap & lain dari yang lain.. 

Aroma istimewa Mineral Coffee ni berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. So, memang tak hairan la kan kalau kopi ni memang harum semerbak kalau dah bancuh... huhu.. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. 




 
TESTIMONI SENDIRI :
Sha ni keje kat ofis.. so, memang pagi2 mesti lemau.. Confirm mengantuk.. 
so, nak bagi segar pagi2, sha kena la cari alternatif untuk tahan mata ni dari layuu.. 
then, sha minum la Mineral Coffee ni.. serius,.. memang tak tipu.. memang segar.. nak buat keje pun laju je kan.. paling best, bukan setakat segar, tapi memang boleh tahan lapar.. yela.. kadang2 kita ni buat keje tak makan sampai petang.. so, pagi tu ambik breakfast.. petang baru rase lapar.. takpun, malam tu baru rase nak cari makan.. perghh.. hebat penangan Mineral Coffee ni kan..sape2 yang ada gastrik atau kuat kentut.. oppsss.. kentut sebab banyak toksin dalam badan, k.. hehe.... memang sha sarankan minum kopi ni.. memang confirm takde dah gastrik dan kentut2 merata ni... =D
bukan pe.. sebab sha pun dulu memang jenis yang berangin 1 badan ni.. 
sampai pernah la terfikir nak pergi check kat doktor... nak tnya, "doktor, kenapa saya kuat kentut? ". hehe.. tapi tak pergi pun.. malu laaa.. haha..



kadang2 pulak kan, keje sha ni memang la jenis last minit urgent... 
bos bagi arahan petang ni.. esok pagi mesti siap.. haaa... memang confirm malam la baru buat kan.. dalam jam 10 ke atas baru sibuk2 nak bukak laptop terhegeh2 nak buat keje.. nak buat camane.. saya yang menurut perintah !!! 
tapiii.. nasib la ada Mineral Coffee ni... memang segar la mata sampai pukul 3,4 pagi pun.. haishh.. terima kasih Mineral Cofee.. U ARE MY HERO.. aicehh wah... hahaha. =P



TESTIMONI UNTUK MAK:
oh emak... sebagai seorang anak, takde yang lebih penting selain nak tengok mak sihat.. sha keje kat kuantan.. mak pulak kat jengka.. so, 2 minggu sekali tu baru la nak balik..
mak sha ni dah umur 67 tahun .. so, mak ada tekanan darah tinggi.. sha pun bagi la mak try sekotak Mineral Coffee dulu la untuk bagi rase.. & then, tak lama tu, mak pergi check kat klinik, Alhamdulillah.. tekanan darah mak dah turun sikit..
lepas tu memang setiap kali nak balik je, mak akan pesan bawak balik kopi mak.. hehe.. dah tukar nama pulak kan.. sebab best punya pasal... 



CIRI-CIRI MINERAL COFFEE:



No comments:

Post a Comment