Thursday, 3 January 2019

scan 5d terbaik kuantan



Assalamualaikum..
fuh, lama rasanya tak updet ape2 post dalam ni..
segala macam spesies habuk dah bersarang dalam ni.. hehehehe..

takpela, saje nak post kali ni pasal scan my baby baru2 ni untuk tatapan diri sendiri & korang semua kot2 nak dapatkan scan yang terbaik dengan doktor yang friendly giler. memang best.. scan pun jelas tauuuu... 5d tu .. ;)

Untuk orang area kuantan, memang recommend klinik ni sebab memang jelas ..
ni details klinik tu.. 



Klinik As-Salam
No B42 & B44-GF, JALAN IM 7/5 BANDAR INDERA MAHKOTA
Kuantan, Pahang

Call 017-464 5969


kalau orang area kuantan, paling mudah landmark nya, berhadapan dengan area hotel seri manja indera mahkota, kuantan 




rasanya klinik ni pun ada jugak cawangan luar kuantan..
kebetulan masa sha nak scan ni harga promosi sempena pembukaan klinik.. so memang teramat murahhh la compare klinik2 lain tau..
harga asal RM120.. tapi after promotion, dapat la harga RM77.. murah giler kan... 5d tauuu 




memang terang2 nampak betul bibird dia tu. hehehe..
actually ni anak second sha.. yang 1st girl.. so in shaa Allah kalau betul boy yang keluar lepas ni, lengkap la sepasang.. geng papa gitu !! hehehe

due date sha in Shaa Allah 10.3.2019.. so masa scan ni dibuat, umur kandungan sha 29 weeks plus2.. alhamdulillah semua ok. ^_^


so, inilah antara scan masa aritu... mama papa, kakak semua excited .. taksabar tunggu kelahiran new coming baby ni ;)


nanti mama upload yang kakak punyer scan pulak. taktau mane. kena cari dulu.. almaklumlah dah lebih 2 tahun dulu buat. hehee















































No comments:

Post a Comment