Wednesday, 31 May 2017

IKLAN RAYA PALING TERRR..BAIK 2017.. wajib sentap



assalamualaikum uollss..^_^
salam ramadhan .
arini 1 jun 2017. bersamaan 6 ramadhan kan..
camane puasa uolls setakat ni? masih bertahan atau dah ada yang terpaksa berbuka? kikiki..

kalau orang pompuan tu paham2 jela kan kalau tak puase tu..
kalau orang lelaki. jangan ponteng2 tauu..

act, sha nak share 1 petua yang paling mudah untuk tahan puasa dari pagi sampai waktu berbuka..mudah jer tau..
WAJIB MAKAN KURMA & MINUM AIR SUAM time bersahur.. 
memang tahan tau.. tapi kalau nak besstt lagi, minum min kaffe sebab air min kaffe ni pun boleh jadi energy booster kiter jugak..
.
arini sha nak share 1 iklan raya paling best.. dah banyak kali sha bukak & tengok.. nak sentap pun ade.. haha
moh lerr kiter tengokk..