Thursday, 3 November 2016

BIO VELOCITY SLEEP MATE




Assalamualaikum readers ^_^
sihat ke tu? kalau tak sihat, cecepat gi klinik ambik ubat tau.. ambik je, makan takmakan belakang cerita.. hahahaha . ni kes kalau sape tak suke makan ubat, kita geng la.. kikikiki.. 
ubat takbagus !!.. eh eh eh.. jangan mare ekk..

ok lah, sha taknak merapu panjang sangat.. sebab entry kali ni sha nak share tentang BVSM.. 




APE ITU BVSM? 

ok, BVSM tu singkatan dari perkataan Bio Velocity Sleep Mate. 
kalau dah ada perkataan 'sleep' tu, meaning untuk tido la kan..
so, BVSM ni macam comforter atau selimut.. 
ada yang kata pelapik tilam, ada yang kata selimut kuat, ada yang kata selimut cahaya dhuha..
sebab fungsinya yang utama, nak bagi tubuh badan kita ni sihat secara semulajadi. 
Takpayah makan ubat, Takpayah inject. 
tido je guna BVSM & tenaga dalam tubuh badan kita ni akan automatik di'segarkan' semula.



Sekarang ni, makin ramai yang sakit kan..-__-
tengok jelah kalau kita pergi kat klinik or hospital, mesti meriah.. huhu.. perasan tak? kalau dulu zaman2 nenek moyang kita taklah banyaknya macam sekarang. 
Ada yang sakit kritikal, ada jugak yang tak. 
persoalannya? apa punca sakit ni..
so, kat sini sha cerita la sikit ye bagi minda kita ni terbuka sikit ;)



'' Faktor Tekanan Hidup, Pemakanan yang tidak sihat dan Persekitaran seperti pencemaran dan pendedahan kepada pancaran elektronik berterusan secara meluas boleh menyebabkan medan tenaga yang sihat di dalam tubuh badan manusia terjejas tanpa disedari. Medan tenaga inilah yang menjadi penentu 
tahap kesihatan dan kecergasan seseorang.
Ia berkait rapat dengan tahap kesihatan kerana gelombang (frekuensi) patogenik yang tidak dapat dikumuhkan daripada tubuh manusia secara semulajadi akan mengganggu aura manusia yang menyebabkan manusia diserang penyakit.''





Tidur Yang Berkualiti

Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur. Oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari. 

Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.


BV Sleep Mate
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.




Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate

Pada tahun 2013, pakar Fizik Professor Edward V. Krizhanovsky dari Rusia telah menjalankan satu kajian klinikal terhadap pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate.
Beliau mendapati bahawa, selepas menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate selama 30 minit, terdapat peningkatan dalam tenaga badan. Tubuh manusia menjadi lebih stabil serta seimbang dan seterusnya mengurangkan defisit oksigen dalam badan. 
Pada tahun 2014, kajian ini berjaya diterbitkan dalam Open Journal of Ecology, satu jurnal penyelidikan antarabangsa yang merupakan perakuan antarabangsa bagi membuktikan manfaat Bio Velocity. Diterokai dengan menggunakan teknologi inovatif dan dibuktikan oleh kajian saintifiik. Bio Velocity memanfaatkan kesihatan manusia.





Keistimewaan Bio Velocity 

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
 
 
 
 
 
MANFAAT BVSM. UNTUK SIAPA ??
 
 
Membantu mengurangkan masalah kepada pesakit2 kronik seperti: -Pesakit gout
-Pesakit kencing manis 
-Pesakit jantung
-Pesakit strok
-Lumpuh badan
-Pesakit mental / tekanan perasaan
-Hilang upaya ingatan 
 
BVSM juga sangat berfungsi untuk mengurangkan masalah:
-Sakit2 otot
-Senggugut
-Tekanan darah tinggi
-Pesakit Asma
-Sakit perut
-Sakit Sendi
- Sakit gastrik
-Insomnia (susah tidur)
-Tekanan perasaan (stress)
-Terdedah kepada radiasi
-Sakit tulang belakang
 
 
 
 
 
 
sijil pengimbasan Radiasi 
 
Jangan taktahu, BVSM ni dah diiktiraf oleh kerajaan Malaysia untuk sijil pengimbasan radiasinya ke atas individu. 
maksudnya, ianya telah terbukti selamat ye ;)
 
 
 
Saiz BVSM
saiz BVSM ni besar jugak tau.. iaitu saiz queen saiz.. 
so, boleh la kalau dikongsi suami isteri atas 1 katil kan ;)
 



dan cara penjagaanya cukup mudah..
cuma jemurkan di bawah sinaran cahaya dhuha (selepas waktu subuh sebelum tengahari) & tenaga dalam BVSM akan di'charge' semula..
takpayah jemur setiap hari.  cukuplah seminggu/sebulan sekali pun dah mencukupi .




TESTIMONI BVSM























ok, so far faham tak ape, fungsi & keistimewaan BVSM ni.. nak dikategorikan wajib la 1 rumah ada atleast ada 1 BVSM ni..
kalau kita takde sakit pun, atleast bagus untuk mencegah kan ;)


tapiii... 
ingat tau, kita berusaha untuk sembuhkan satu2 penyakit tu.. selebihnya kita berserah & tawakkal pada Allah ye ;)
in shaa Allah, 'setiap penyakit tu ada penawarnya'  



NAK BVSM NI?
NAK CUBA UNTUK DIRI SENDIRI ATAU HADIAHKAN PADA YANG TERSAYANG ESPECIALLY MAK AYAH KITA?

boleh sangat..
pm/ whatsapp Sha kay
0199173517

& sha confirm akan bagi special price.. 
harga kasih sayang.. ^_^

 



No comments:

Post a Comment