Thursday, 13 October 2016

Seminar Premium Beautiful Expert Mastering Course


Alhamdulillah..
yang ditunggu2 sha selama ni dah pun tercapai.. 
sijil "certificate of Participation" 
seminar Premium Beautiful corset yang diadakan pada 8/10/2016 bertempat di Shah Alam..


sijil ni membuktikan sha dah graduated & mahir tentang premium beautiful corset tau..
maksudnya sha expert untuk 'consult' tentang pemakaian korset ni..
pemakaian pada diri sendiri & jugak orang lain..


28 weeks preggy.. so jangan pelik la kenapa sha tak ramping,, hahaha



Apa maksudnya?
haaa.. mudah je,, nak pakaikan diri kita & orang lain tentang satu2 produk, kita wajib mahir dulu.. betul tak..?

so, camtu jugak la korset premium beautiful ni.
kena wajib mahirkan diri dulu.  
korset premium beautiful ni bukan senang2 je pakai camtu je.
setiap pieces tu ada cara pakainya tau.
so barulah body tu akan "terletak" cantik di tempatnya.
& lama2 memang akan kemas.. 

ibarat "tanah dalam pasu" 
mampat & kemas..



so, nilah muka2 positif yang sama2 join sha ;)


sambil ikuti seminar Premium beautiful, sha pun dapat anugerah "top sales award".. sebab jualan sha dalam bulan lepas, alhamdulillah memang baik.. lepas 2k

sha dah preggy 7 bulan tau.. 
tapi ada yang kata tak nampak preggy kot.. 
betul ke?

sha rasa hepiii tau..
sebabnya ni bermaksud badan sha tak 'kembang setaman' sangat.. & sha percaya ni semua sebab amalan pemakaian korset premium beautiful sebelum sha preggy lagi ;)
& thats why sha bagitau awal tadi, sape2 yang pakai premium beautiful ni memang body akan terbentuk kemas ibarat "tanah dalam pasu"




APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL? 
boleh baca dalam ni ye sayang2 semua ;)







Ada yang berminat nak dapatkan khidmat dari sha tak?
jangan sesegan pm/whatsapp sha tau
0199173517






No comments:

Post a Comment