Monday, 26 September 2016

TESTIMONI ANIS HANI, PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT KELANTAN


REAL TESTIMONI ANIS:
 KESAN PEMAKAIAN SECARA KONSISTEN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL OLEH PB EXPERT ANIS HANI



Selalu dengar orang2 cakap, biar badan berisi asalkan body ada shape.. 
rasanya memang tepat Sha nak jelaskan perubahan Anis sekarang ni..
ketara sangat tau kalau sha nak gambarkan 1st Anis yang sha jumpa dulu & sekarang ^_^

Nak bagitau Anis dah kurus, saiz ukuran pinggang sebijik che'ta tu  memang secara mata kasarnya takdelah kan sebabnya benda tu semua akan ambik masa. tapi perubahan yang Anis dah lalui buat sha teruja sangat2 tau.. 



Ni personal mesej dari Anis sendiri once dia dah sarungkan korset premium beautiful kat badan .. amboiii.. hepi kemainnnn kannnnn !!!!



Nampak tak perut anis memang ketara dah flat !!!
sebab tu dia excited bercerita bila pakai baju yang pesen karporat gini, dah nampak kemas... kalau tak dulu, hmm.. lemak tersembul sana sini.. DULU tauuu.. bukan sekarang..

Bayangkan uolls yang ada body macam anis ni, apa perasaan? mesti hepi kan.. betul tak?






Ni gambar masa Sha serahkan korset magik ni pada Anis.. 
(Dalam hati anis tu, msti dah taksabar nak pakai kan.. hahaha)




kalau uolls rasa body dulu Anis besar, cuba tengok pulak gambar ni? umur awal 20-an tapi dah body camni.. 
jangan marah tau bile sha bagitau kalau badan besar ni memang akan buatkan muka kita nampak berusia.. setuju tak?






ok lah, taknak dah cerita pasal body dulu2.. kita ambik yang body sekarang ni je kay.. saksikan perubahan body Anis ^_^. 

~Hasil pemakaian secara konsisten korset premium beautiful selama at least 8 jam sehari~



















kalau uolls nak tahu, Anis yang asalnya dulu just pengguna tegar premium beautiful ni pun dah menjadi salah seorang agen premium beautiful expert di Kelantan..

so anybody orang2 kelantan atau yang dekat area kelantan tu,  yang nak dapatkan khidmat nasihat atau dapatkan servis pembelian Korset premium Beautiful dari Anis sendiri , boleh direct ke link Anis kay 

http://anisidayuhamid.blogspot.my/
013-948 9028