Wednesday, 6 April 2016

Premium Beautiful Expert Kelantan


Alhamdulillah..
bulan Mac 2016 aritu, sha berkesempatan untuk nak jenguk rakan kongsi Sha, Anis kat Kelantan ni.
Anis ni salah seorang agen premium beautiful kat kelantan tau.. so orang kelantan cecepat dapatkan special diskaun dari Anis. ;)
sebab yang bestnya kalau uolls orang kelantan, anis ni sendiri yang akan fitting & ajar pakaikan premium beautiful ni depan2.
.
KENA AJAR KE CARA PAKAI?
uiitt.. wajib ajar. sebab uolls tau ke cara alih lemak camane? kalau salah alih, lemak tu duduk menempel jela kat badan tu. tak hilang2. haa.. takpayah pening2 kay. serahkan pada Anis je  ^_^


Sha bertolak dari Kuantan, Pahang petang sabtu, lepas hubby sha abis keje (half day keje) & sampai kelantan pun dah jam 10 malam camtu. memang ada satu perasaan bila datang kelantan ni tau.
perasaan teruja. sebab tengok kiri kanan, rumah banglo2..kikiki
& paling best, makanan yang perggghh.. sedap & murah
.
.
Antara tujuan paling utama sha datang kelantan ni memang nak tengok la perkembangan bisnes Anis, sharp kan skill yang longgar, & post mortem balik perjalanan bisnes yang lepas. Alhamdulillah sha memang berbangga dengan progress anis so far ^_^
setakat ni, sales Anis pun dah hampir rm60k dalam masa taksampai setahun pun. 

Best tau bisnes macam kami ni sebabnya istilah terkapai sorang2 tu takde dalam kamus hidup . sebab bisnes ni bisnes team. 
so, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing. haa gituh
maksudnya? sebarang masalah, kami boleh refer & rujuk mentor kami. every single step diajar tau . 



teringat pulak anis cakap time ni, 'debor bila present bisnes plan depan akak'... haha.. sama jela perasaan tu time sha present depan mentor sha.. ;)
bisnes yang anis present ni, yang boleh dapatkan bonus rm14k cash dalam masa sebulan je tau.. haaa.. best tak kalau dapat?
sha doakan siapa2 yang baca ni dipermurahkan rezeki untuk dapat duit sebanyak tu tau !!



bila dah abis citer pasal bisnes, perut pun dah laporr.. so, anis pun bawak ke satu tempat special ni, Restoran Nasi Ulam Cikgu..
sedapp tau.. paling best, memang sangat2 murah harganya. terkejut sha bila bayar tau. 



dah macam nyanyi lagu negarakau pulak



Harga untuk makan bertiga semua ni termasuk 1 jug air tak sampai RM20 pun.. hee.. murah sangat, kan..


penuh ulam2 kat restoran ni. layankan diri sendiri je ambik .. macam dah gaya petik kat pasar pulak kan.. kikiki



Nak buat bisnes santai macam kami?
Nak dapatkan servis tiptop dari kami?


whatsApp jerr.. kami tunggu tau ^_^



Sha 019-9173517
Anis 013-9489028





















No comments:

Post a Comment