Friday, 22 April 2016

JAMINAN SEUMUR HIDUP PREMIUM BEAUTIFUL


Sumber gambar dari mentor Salleha Roslan ^_^


Assalamualaikum semua..sihat ke tu?.. Sha doakan siapa2 je yg baca entry sha kali ni disihatkan tubuh badan & dipermudahkan segala urusan ^_^

Entry kali ni sha suke nak cerita tentang BESTTT sangat about baju dalam no. 1 Malaysia ni, Premium Beautiful..

uollss.. kalau nak beli something, yang paling uols suke mesti pasal jaminan kan? betul tak?
biasanya kalau sebut jaminan ni, kita related dengan barang2 elektrik la kan.. contohnya peti sejuk, oven, & termasuklah jugak gajet macam telefon bimbit..
Lagi lama jaminan, lagi kita suke. betul tak?..
macam tu jugak la dengan sha..



so, kalau uolls nak tahu, premium beautiful corset ni ada JAMINAN SEUMUR HIDUP tau !!

NO RESIT
NO COST.. FREE !!

BEST tak? kalau kita fikir2kan dengan jaminan yang ada ni, bayangkan betapa murahnya PB ni.. yela. kita guna mungkin 5 atau 10 tahun pun masih elok lagi.. sebabnya setiap kali rosak, kita akan hantar repair..

tak kisahlah apa2 kerosakan jadi kat PB kita .. contohnya seluar koyak, besi bra patah, cangkuk patah & etc






Gambar ni time sha nak hantar repair ke stokis sebabnya besi bra PB ni patah kat dalam..
so, bila dah ada kesitimewaan macamni, hantar jelah repair.. 
jimat duit.. ;)




nak hantar PREMIUM BEAUTIFUL uolss?
contact je sha kay ;)
019-9173517

sha tunggu tau ^_^



No comments:

Post a Comment