Monday, 25 April 2016

SERBUK PENCUCI PEKAT EZICLEAN

Sabun pencuci masa kini yang semakin menjadi permintaan hangat. Hampir 10,000 unit terjual dalam masa sehari di seluruh Malaysia 






Psss .. Beruntung sangat siapa2 yang grab peluang sekarang untuk jadi PENGEDAR SELURUH MALAYSIA sabun eziclean ni.. ;)

Entry kali ni sha buatkan khas untuk anda yang nak cepat siapkan kerja rumah. Tak kisahlah nak basuh baju ke, nak cuci kasut or nak sental kuali or periuk yang hitam legam kat dapur tu..



kesan degil di bahagian lengan or siku baju sekolah?
kesan daki di kolar baju?
nak kasut sekolah yang nampak putih walaupun tak dikapur?
nak hilangkan kesan taik lalat di telekung?
 nak hilangkan kesan arang di kuali or periuk?

Ala.... mudah je.  gunakan eziclean.
 semuanya ditanggung beres.. takpayah susah2 nak sental sampai keluar peluh mencurah2 di dahi.. hehehe..
just rendam contohnya baju dalam air yang dimasukkan serbuk eziclean. then basuh sikit2 & bilas.. 
senang je, kan? ;)





APA  ITU SERBUK PENCUCI PEKAT SABUN EZICLEAN?
jom sha kenalkan ;)


Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. 
Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. 
Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya.



Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?
Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula.

 
Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
TIDAK. ! Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.


Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?
Bau haruman bunga-bungaan.

 
Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
YA, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.



 

Antara kelebihan lain yang terdapat pada Eziclean ni adalah:
 
*MEMELIHARA TANGAN DARI JADI KASAR.

*SELAMAT DIGUNAKAN.

*Berkesan untuk SINGKIRKAN KOTORAN DEGIL yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.

*Mencegah BAU BUSUK dan MENYAHKUMAN serta menjadikan pakaian dan kain berbau segar dan bersih.

*Formula ANTI KARAT yang memelihara kain dan melindungi mesin basuh.

*Rumusan KURANG BUIH yang dapat menjimatkan penggunaan air berlebihan.

*Rumusan TANPA KLORIN. Sesuai untuk fabric tiruan dan bahan celupan tapi tak digalakkan digunakan pada kain jenis sutera.

 


Cara penggunaan Eziclean :
Untuk kuantiti cucian sederhana, guna sesudu Eziclean (20 Gram)
Untuk kuantiti cucian banyak, guna satu setengah Eziclean (30 Gram)


Untuk cucian tangan :
Sekiranya cucian sikit, guna 2/3 sudu Eziclean (15 Gram)
Untuk cucian tangan yang banyak, guna sesudu Eziclean (20 Gram)


Eziclean ni boleh cuci 50 kali cucian tau dengan hanya 1 paket je. Jimat, kan ;)

 



TESTIMONI EZICLEAN.

RENDAM-RENDAM PUTIH.
BASUH-BASUH BERKILAT.
SENANG SENTAL.


EXCITED BETUL CUST NI BERCERITA.. HAPPY SANGAT BILA BOLEH MUDAHKAN KERJA ORANG LAIN.. ;)








TESTIMONI KASUT 
 
LEPAS NI, BOLEH LA BASUH KASUT2 LAMA KAT ALMARI KASUT TU.. HIHIHI.. JANGAN DIBUANG, SAYANG !!

KEMAIN DAH MACAM KASUT BARU DAH HAA..



BELUM KAPUR LAGI, TAPI KASUT SEKOLAH DAH PUTIH MELEPAK .. BEST, KAN ..



RENDAM JE & SENTAL SIKIT2.. TAKPAYAH GOSOK KUAT2 PUN







TESTIMONI KUALI HITAM. 
SENTAL2 TERUS BERKILAT 
 

BARU LA SEMANGAT SIKIT NAK MASUK DAPUR BILA BUNTUT KUALI DAH BERKILAT, KAN.. WAA.. KEMAIN DAH MACAM BARU JE DIBELI..







TESTIMONI PAKAIAN OR KAIN 
 
NAK CUCI KESAN MINYAK KAT TUALA PUN JADI MUDAH.

KESAN DEGIL DAKI DI LENGAN BAJU DAN SIKU BAJU SEKOLAH ANAK HILANG. LEPAS NI TAKDELAH IBU2 JADI MOMMY MONSTER LAGI BEBEL KAT ANAK2.. HIHIHI



KESAN TAIK LALAT DI TELEKUNG SOLAT TERUS HILANG. BARU RASA CONFIDENT SUCI BERSIH, KAN ;). NAK SOLAT PUN RASA KHUSYUK LEPAS NI










NAK CUCI GETAH PAIP YANG HITAM BERKARAH TU PUN MUDAH..






Permintaan sabun Eziclean ni kat seluruh Malaysia tersangatlah laris sampai tak menang tangan dibuatnya 
Alhamdulillah, bila produk yang terbukti berkesan memanglah orang cari, kan


Berkotak2 terus diborongnya ..
ni antara sebahagian pengedar di seluruh Malaysia.








Sambil2 jadi pengedar, sambil jugak dapat tambah duit poket.. Anda boleh jana pendapatan sehingga RM500 sehari tau.. ;)





BERAPA HARGA UNTUK 1 PAKET EZICLEAN NI  
(1 KG/PAKET) ???

RM23 Sahaja

Murahkan.

Kalau anda beli 12 paket, Sha bagi FREE 1 KG lagi.
Nak tak ;)


 

WhatsApp/Telegram segera Eziclean Top Agent Seluruh Malaysia :

Sha
019-9173517




 

 





Friday, 22 April 2016

JAMINAN SEUMUR HIDUP PREMIUM BEAUTIFUL


Sumber gambar dari mentor Salleha Roslan ^_^


Assalamualaikum semua..sihat ke tu?.. Sha doakan siapa2 je yg baca entry sha kali ni disihatkan tubuh badan & dipermudahkan segala urusan ^_^

Entry kali ni sha suke nak cerita tentang BESTTT sangat about baju dalam no. 1 Malaysia ni, Premium Beautiful..

uollss.. kalau nak beli something, yang paling uols suke mesti pasal jaminan kan? betul tak?
biasanya kalau sebut jaminan ni, kita related dengan barang2 elektrik la kan.. contohnya peti sejuk, oven, & termasuklah jugak gajet macam telefon bimbit..
Lagi lama jaminan, lagi kita suke. betul tak?..
macam tu jugak la dengan sha..



so, kalau uolls nak tahu, premium beautiful corset ni ada JAMINAN SEUMUR HIDUP tau !!

NO RESIT
NO COST.. FREE !!

BEST tak? kalau kita fikir2kan dengan jaminan yang ada ni, bayangkan betapa murahnya PB ni.. yela. kita guna mungkin 5 atau 10 tahun pun masih elok lagi.. sebabnya setiap kali rosak, kita akan hantar repair..

tak kisahlah apa2 kerosakan jadi kat PB kita .. contohnya seluar koyak, besi bra patah, cangkuk patah & etc






Gambar ni time sha nak hantar repair ke stokis sebabnya besi bra PB ni patah kat dalam..
so, bila dah ada kesitimewaan macamni, hantar jelah repair.. 
jimat duit.. ;)




nak hantar PREMIUM BEAUTIFUL uolss?
contact je sha kay ;)
019-9173517

sha tunggu tau ^_^



Monday, 11 April 2016

SEMINAR ONLINE MARKETING BERSAMA TUAN IZAN SHAFIE





Alhamdulillah pada 27 Mac 2016 aritu sha berpeluang untuk sama2 join seminar hebat ni yang diadakan bertempat di Park Royal Hotel, KL.

Rugi rasanya kalau sha tak join sebabnya ni la antara seminar yang wajib orang2 bisnes online macam sha ni WAJIB hadir. 
yela, nak buat bisnes kena ada ilmu kan?


Sha rasa beruntung sangat berada dalam team Top Leaders Circle dan Dolomite Team sebab mereka ini menyediakan platform dan peluang terbaik untuk anak didik mereka dan salah satunya aktiviti baru-baru ini dengan menganjurkan seminar bersama Tuan Izan Shafie. Mana lah nak cari kumpulan hebat macam ni.?


dalam seminar ni kami diminta untuk pakai tema putih-hitam. & macam biasa la last minit nak bertolak baru la sibuk nak cari baju kan.. hihihi



ok tak dressup sha aritu? hihihi

.
.
.

Sedikit perkongsian tentang Tuan Izan ini


Beliau merupakan seorang jurulatih perniagaan dan penulis buku maya (e-book). Berpengalaman 5 tahun dalam bidang salesman, 9 tahun dalam bidang francais dan 3 tahun pengalaman membina network di facebook tanpa kos. Beliau juga pernah ditemuramah atas kejayaan beliau dalam beberapa akhbar dan televisyen seperti TV Al-Hijrah, Harian Metro, Sinar Harian, Mingguan Wanita dan The New Straits Times. Beliau juga mampu menghasilkan teknik pemasaran dan pengiklanan yang membuatkan pelanggan tidak sabar untuk menyerahkan duit mereka. Fuh, hebatkan profile beliau. :)




APA YANG KAMI BELAJAR DARI SEMINAR?
Seminar itu memang pump up terus semangat kami. Rupanya ada cara lebih mudah nak berniaga kalau kita tahu dan faham caranya.

Memang banyak la ilmu yang diserap aritu. bayangkan dari jam 8 pagi sampailah abis seminar jam 7 malam lebih (hampir maghrib)

Kami diajar yang paling utamanya bagaimana untuk membuat ayat iklan di facebook. ala, selalu tengok tak kat news feed fb kita, ada iklan2 tu. tengok berapa ramai yg like.. berapa ramai yg komen.. masyaAllah.. senang tak buat duit? nak tak macam tu?



ni contoh iklan di facebook:




macam yang semua tahu la kan, fb ni medium yang paling famous untuk berbisnes sebab? mudah & jimat .. 
setuju tak? & tak keterlaluan sha bagitau semua orang ada fb dari peringkat umur budak sekolah rendah sampailah pangkat atuk2..hihihi... atuk moden la katakan ^0^
Mengikut fakta, lebih 10 juta rakyat malaysia ada fb masing2 . banyak tak?


Rugi kalau tak berbisnes dengan fb? 
Memang sangat rugi . ibaratnya buang duit jela topup internet setiap bulan kalau sekadar bukak fb hanya suka2.
saje nak hilangkan bosan? sampai mana hilang bosan tu. ?
saje nak bergosip? haaa.. yang ni paling utama la kalau saje suka2 kan


tahu tak, kalau sha sekarang ni pun kan just ambik masa dalam 2 jam je layan fb untuk iklankan produk sha. then, tinggal jela. tapi tinggal bukan sebarang tinggal tau sebabnya alhamdulillah, ada je yang datang mengetuk kedai online sha tak kira masa. tak ke rezeki namanya tu? betul tak?

kalau kita promote produk kita depan2 orang, susah tak.. kannn. susah, kan .. plus malu. hihi
so, kalau ada cara yang senang, kenapa nak cara susah betul tak?


nak tahu camane nak berbisnes? in shaa Allah sha boleh ajarkan. sebab alhamdulilllah dari seminar yg sha join ni, memang tak putus rezeki sha sampailah sekarang.

nak belajar? whatsapp sha 0199173517 kay ;)




ok lah, ni antara gambar2 hasil dari seminar aritu.. seramai hampir 500 orang yang join aritu tau.. full house













sampai terduduk2 kami dalam seminar tu? 
hihihi.. santai je kan..


suka bisnes? tapi tahu bisnes yang bagaimana ?
boleh whatsApp sha 0199173517.. 

sha tunggu tau ;)















Wednesday, 6 April 2016

Premium Beautiful Expert Kelantan


Alhamdulillah..
bulan Mac 2016 aritu, sha berkesempatan untuk nak jenguk rakan kongsi Sha, Anis kat Kelantan ni.
Anis ni salah seorang agen premium beautiful kat kelantan tau.. so orang kelantan cecepat dapatkan special diskaun dari Anis. ;)
sebab yang bestnya kalau uolls orang kelantan, anis ni sendiri yang akan fitting & ajar pakaikan premium beautiful ni depan2.
.
KENA AJAR KE CARA PAKAI?
uiitt.. wajib ajar. sebab uolls tau ke cara alih lemak camane? kalau salah alih, lemak tu duduk menempel jela kat badan tu. tak hilang2. haa.. takpayah pening2 kay. serahkan pada Anis je  ^_^


Sha bertolak dari Kuantan, Pahang petang sabtu, lepas hubby sha abis keje (half day keje) & sampai kelantan pun dah jam 10 malam camtu. memang ada satu perasaan bila datang kelantan ni tau.
perasaan teruja. sebab tengok kiri kanan, rumah banglo2..kikiki
& paling best, makanan yang perggghh.. sedap & murah
.
.
Antara tujuan paling utama sha datang kelantan ni memang nak tengok la perkembangan bisnes Anis, sharp kan skill yang longgar, & post mortem balik perjalanan bisnes yang lepas. Alhamdulillah sha memang berbangga dengan progress anis so far ^_^
setakat ni, sales Anis pun dah hampir rm60k dalam masa taksampai setahun pun. 

Best tau bisnes macam kami ni sebabnya istilah terkapai sorang2 tu takde dalam kamus hidup . sebab bisnes ni bisnes team. 
so, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing. haa gituh
maksudnya? sebarang masalah, kami boleh refer & rujuk mentor kami. every single step diajar tau . 



teringat pulak anis cakap time ni, 'debor bila present bisnes plan depan akak'... haha.. sama jela perasaan tu time sha present depan mentor sha.. ;)
bisnes yang anis present ni, yang boleh dapatkan bonus rm14k cash dalam masa sebulan je tau.. haaa.. best tak kalau dapat?
sha doakan siapa2 yang baca ni dipermurahkan rezeki untuk dapat duit sebanyak tu tau !!



bila dah abis citer pasal bisnes, perut pun dah laporr.. so, anis pun bawak ke satu tempat special ni, Restoran Nasi Ulam Cikgu..
sedapp tau.. paling best, memang sangat2 murah harganya. terkejut sha bila bayar tau. 



dah macam nyanyi lagu negarakau pulak



Harga untuk makan bertiga semua ni termasuk 1 jug air tak sampai RM20 pun.. hee.. murah sangat, kan..


penuh ulam2 kat restoran ni. layankan diri sendiri je ambik .. macam dah gaya petik kat pasar pulak kan.. kikiki



Nak buat bisnes santai macam kami?
Nak dapatkan servis tiptop dari kami?


whatsApp jerr.. kami tunggu tau ^_^



Sha 019-9173517
Anis 013-9489028