Monday, 7 March 2016

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL



Assalamualaikum & hai semua...
yeayy.. bulan mac dah sekarang kan..eh, cepat betul masa berlalu . perasan tak ;)

act, banyak tau yang berkaitan bulan mac ni dalam hidup sha..
lebih2 lagi kalau nak tau, sha lahir dalam bulan mac..31 mac.. heheheh
sape sini birth bulan mac, kita geng.. 

so, sha dengan bermurah hatinya la kan nak buat promo special untuk bulan mac 2016 sahaja !!.. 

apa promosinya?
kalau hakak-hakak dan adik kat luar sana yang nak beli set premium beautiful (long bra, waisyt nipper & long girdle) sha akan bagi special harga.. bukan rm50.. bukan RM200.. tapi DISKAUN SEHINGGA RM400 .. 

so.. rugi tau sape2 yang taknak grab peluang ni., sebab bukan senang sha nak bermurah hati sampai camni sekali.. eh yeke? ngeee



plus.. ada lagi tau..!!!
sha akan bagi percuma :
-mineral coffee 1 kotak yang berharga RM30 /box
-sabun premium beautiful wash 1 botol yang berharga RM50/botol

so, jangan lepaskan peluang ni tau..

fast action, fast result


xoxo
sha 0199173517













1 comment:

  1. hai dear..
    terima kasih sudi singgah blog sha...
    sebarang pertanyaan, boleh terus sms/whtaspp 0199173517..
    FREE FITTING PREMIUM BEAUTIFUL !!

    ReplyDelete