Monday, 11 January 2016

PENCAPAIAN DAN PENGIKTIRAFAN PREMIUM BEAUTIFUL




Wow.. !! hebat rupanya korset Premium Beautiful ni..
bukan calang2 korset tau..
mana taknya.. kalau tak, takdelah dah ada kat dalam pasaran selama lebih 20 tahun..
sentiasa dapat permintaan dari orang ramai..
tak terkecuali sha sendiri..
bangga? yesss.. sangat bangga sebab dapat sarung korset premium beautiful.. untuk badan sendiri kan, mestilah kita nak yang terbaik.. betul tak ^_^


so, kat bawah ni, lemme tell uols apa pencapaian korset premium beautiful ni dah dapat setakat ni...





Diiktiraf SUPERBRAND PRODUCT 
oleh kerajaan Malaysia 











Diiktiraf 3 PAKAR TULANG BELAKANG DUNIA






Rasanya, bukan mudah nak dapat pengiktirafan dari luar negara ni. 3 negara besar pulak tu.. 
bila dah dapat pengiktirafan, maksudnya apa?
mestilah dah dibuat kajian untuk sakit berkaitan tulang belakang..betul tak?
so, bila dah terbukti berkesan, dapatlah pengiktirafan macam ni ^_^

ni antara sakit berkaitan tulang belakang.. 
-slip disc
-postur badan membongkok
-osteoporosis
-dan lain2








Menang READER'S CHOICE AWARD 2015





yang ni yang paling latest la.. tahun 2015..
ada dalam majalah NATURAL HEALTH edisi November 2015 











1 comment:

  1. hai dear..
    terima kasih sebab sudi berkunjung ke blog sha
    any enquiries, please kindly whatsApp sha 0199173517 ;)

    ReplyDelete