Wednesday, 7 October 2015

KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL

 KEBAIKAN DAN KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL



PREMIUM BEAUTIFUL
Entry kali ni, sha nak share tentang kebaikan Premium Beautiful (PB)

Best sangat ke PB ni sampai orang perempuan ni nak sangat ? . tak sabar nak sarung kat body..
nak nak lagi kalau dah tau kebaikan PB ni boleh buat macam2.. huuu.. mane la tak meroyan dibuatnya kan..


so, nak tau tak?
ok.. tak sabar sha nak share tau..



BUKAN SEKADAR MELANSINGKAN BADAN,
TETAPI 70% MANFAAT KESIHATAN


Uollss.. dulu2 kan yang sha tau kalau sebut korset ni, tujuannya hanya 1.. untuk lansingkan badan.. so, Sha memang tak ambik kisah sangat la pasal korset ni... sebab dalam minda dah set 
"aku dah kurus, so, buat apa nak pakai korset lagi".. 

TAPI..
Rupa-rupanya, korset ni especially korset Premium Beautiful bukan setakat manfaatnya untuk nak slimkan body, tapi lebih untuk nak rawat masalah kesihatan.. 
sesuai la dengan tag line nya 

"30% KECANTIKAN, 70% KESIHATAN
100% KEYAKINAN 




KEISTIMEWAAN 
PREMIUM BEAUTIFUL


-Menyelaraskan lemak badan
-Melansingkan tubuh badan
-Membentuk kontur badan yang memukau
-Memberikan berat badan yang ideal
-Menaikkan punggung dan payudara
-Meningkatkan kadar metabolisme tubuh badan
-Membuang toksin dari dalam badan
-Melancarkan perjalanan darah 
-Merawat keputihan
-Menyuburkan rahim (Alternatif untuk mendapatkan zuriat)
-Melancarkan perjalanan darah haid
-Menghilangkan strech mark atau selulit
-Merawat masalah cyst dan fibroid
-Menghilangkan sakit belakang / slip disc
-Sangat sesuai untuk ibu yang di dalam proses "berpantang"
-Pencegah awal kanser
-Merawat masalah gastrik
-Merawat masalah migrain
-Merawat masalah athma
-Lain-lain masalah kesihatan



Banyak betul yang PB ni boleh buat, kan.. 
bukan setakat nak dapatkan bentuk badan kemas je.. tapi memang lebih dari tu.. ^_^








CIRI-CIRI KECANTIKAN










































Loves, sha 
019-9173517



No comments:

Post a Comment