Sunday, 11 October 2015

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

 MURAHNYA KORSET PREMIUM BEAUTIFUL  NI !!!


Entry kali ni, sha nak share tentang harga Premium Beautiful ni since ramaiiii sangat yang text sha tanya tentang harga korset ni kan.


act, korset PB ni tak pernah dinaikkan harga pun since dah berada selama 22 tahun dalam pasaran. tapi baru2 ni , mulai March 2015 harga dinaikkan sikit la... tapi takde la banyak sangat pun beza.. still harga mampu milik.. ^_^





Korset PB ni ada 2 tau.. elegance & classic.. masing2 ada special rate harga .. 
Harga pulak bergantung pada part mana yang uolls nak (Long Bra,Waist Nipper, Long Girdle) .. & of course la harga pun depends pada saiz body..
Kalau badan dalam kategori kecik tu, murah la sikit ;)

premium beautiful elegance



premium beautiful classic



So, mane satu harga korset Uols?
nak tau harga yang betul2 tepat, kena la ambik ukuran badan dulu tau.. macam sha cakap kat atas tadi la. harga depens on saiz badan .. 

saiz badan setiap orang tak sama. so, mesti buat ukuran dulu !


Kenapa mesti ambik ukuran badan ni. macam complicated je kan nak ambik ukuran bagai. so, ini reason nya ^_^

1. Premium beautiful corset ni "custom made"
Ada saiz untuk setiap bahagian korset premium beautiful ni. tak macam korset yang biasa kat pasaran tu yang ada saiz S,M,L,XL,XXL. Korset ni sangat2 selesa la dipakai sebab korset ni ambik kira setiap inci ukuran kat badan uolls 

2. Measurement juga sangat penting untuk menentukan dengan tepat harga premium beautiful anda
Setiap saiz adalah berbeza harganya. Lagi kecik saiz korset, lagi murah, camtu jugak la kalau saiz korset tu besar. 

*Kalau uolls bagi sha anggaran saiz badan uolls, sha boleh je nak bagitau harga korset ni tapi of course la tak tepat. so camane nak bagi tepat? kena ukur dulu la sayang2 semua ^_^


CARA AMBIL UKURAN BADAN ?
mudah je.. ambik di 4 bahagian badan je ..Pastikan dalam ukuran sentimeter (cm) tau.. 
1. Puncak Dada
2. Bawah Dada
3. Pinggang
4. Puncak Punggung

Details macam kat bawah ni









Dah dapat semua ukuran body, sha akan kirakan saiz korset. & then, sha akan fittingkan.. untuk make sure korset tu selesa tak dengan badan uols.. .Macam dalam gambar sha kat bawah ni la.. ni pict akak sorang ni tengah berpantang bersalin. so, katanya pakai bengkung (waist nipper) ni memang kemas je .. Happy sangat sha bile customer berpuas hati.. 




 ATAU..
Boleh je hubungi sha untuk ambik ukuran badan uolls tu. Sha terus akan fittingkan saiz korset PB yang tepat & betul2 selesa sampai uolls puas hati .. perkhidmatan sha? free je yunk.. sha tak ambik sesen pun tau .. sayang punya pasal.. hehehehe ;)




Mesti uolls rasa mahal nya PB ni kan.. takkan la sampai beribu2 gitu harganya.. haaa.. jangan terkejut sangat tau.. act PB ni tak mahal pun.. murah sesangat.. sebab apa sha bagitau camtu? sebab paling best korset ni dah la dapat pengiktirafan superbrand product.. only 1 kat malaysia tau.. pastu jaminan seumur hidup tau.. FREE REPAIR pulak tu... tak kisahlah PB uolls nanti terkoyak ke, hook tercabut ke, tali bra putus ke.. hantar je kat stokis HAI O MARKETING yang berhampiran.. siap repair paling lama pun 5 minggu ;)










Ni antara luahan tentang harga PB .. Murahnya PB !!





NAK DAPATKAN DISKAUN HARGA PB ??
Eh, boleh sangat.. whatsApp or text je sha 0199173517 .. 
sha akan beritahu details harga uollss...
harga still boleh dirunding .. bukan tetap lagi harga2 yang sha bagitau kat atas tu . ^_^







Sekadar renungan.. 
Apa la sangat berkira kalau ianya baik untuk kesihatan.. Reward ur self..
Beri yang terbaik !!!

badan cantik, sihat.. diri sendiri yakin.. suami pun makin sayang (^_^)




No comments:

Post a Comment