Saturday, 29 August 2015

Premium Beautiful in EXCLUSIVE PACKAGING

Sha pulak yang teruja tengok packaging baru #Premium Beautiful ni.. 
Cantik kan? .. nampak exclusive gituuu..
so, memang dari jauh lagi kalau kita duk bawak beg ni, orang lain dah perasan.. ngeeeee (^_^)






kalau dulu, packaging Premium Beautiful masuk dalam beg plastik gini.. 
so, untuk nak pos pada uolls yang nak order nanti memang sangat2 sesuai la kan..  sebab masuk je dalam beg plastik abam pos laju tu sediakan.. 
hik hik hik.. 













Time Sha punch stok #PREMIUM BEAUTIFUL ni ngan my biz partner Sha, memang la first2 nampak & automatik tersebut "waaaa, cantiknya".. Haaaa.. nampak tak betapa terujanya kita bila boleh tengok depan2 & sentuh PB ni.. itu baru tengok tau, baru sentuh tau.. belum pakai lagiii tu.. haaaa.. acaner.?








Bila kaki selfie dah dapat kamera, ginila gayanya.. pegang beg #PREMIUM BEAUTIFUL pun kena ada gaya tersendiri.. (caption : beratnya beg ni.. i tak larat nak angkat.. ok alohh.. gedixx)
hahaha.. ada gaya tak cam model.. ala.. cakap la ada gaya.. bagi can sikit takkan takboleh.. uwaaaa



So, those yang excited sangat nak tengok depan2 premium beautiful ni real depan mata with it's new exclusive packaging.. nak try pakai, nak tanya details.. do contact me kay.. 
whatsApp more nice
0199173517 ...





Loves,
Sha 

No comments:

Post a Comment