Wednesday, 26 August 2015

PB bukan untuk orang gemuk je

SHA TANYA ORANG KURUS NI TAU..Jujur Kay ^_^







-kalau kurus, rasa badan tu memang dah cantik ke?
-kalau kurus, agak2 breast leper tak? oppppss
-kalau kurus, ada shape body tak?
-kalau kurus, badan bongkok tak?
-kalau kurus, agak2 punggung tu leper tak? opppsss lagi sekali . -_-

kalau dari segi kesihatan camane pulak eh..
-kalau kurus, ada keputihan tak?
-kalau kurus, period lancar tak?
-kalau kurus, senang dapat anak?
-kalau kurus, memang serius terlindung dari mana2 sakit even kanser? ya Allah.. mintak2 jauh la kan 



so, act memang banyaaaaakkk sangat sebenarnya masalah orang kurus ni..
jangan sempitkan fikiran kita, premium beautiful (PB) tu untuk orang gemuk yang nak kurus je.. no no no tau

tapi PB ni manfaatnya banyaaakk sangat. 
30% utk masalah kecantikan dan fizikal
70% utk masalah kesihatan


ok lah, takmo cakap lebih2.. sha bagi je pict ni bagi uolls tengok kay ^_^

MEMANG ORANG KURUS TAKLEH LARI DARI POSTUR BADAN KANAN-KIRI TU

ORANG KURUS MACAM SHA SENDIRI PUN ALAMI HAL NI-BADAN BONGKOK TIME WAT KEJE 

nampak tak?
-breast leper
-punggung leper
-perut buncit

HAL YANG SAMA .. CAM PICT KAT ATAS





alamak.. buncit ler pulokkk... opppssss

sakit belakang - yang ni orang gemuk ke orang kurus ke biasa dapat


haaa.. lagi satu, tujuan pakai PB ni untuk dapatkan berat ideal tau.. well, sedih tau kalau body kita tu nampak sepapan je.. 
tengok pict ni kay.. ;)

Gambar kurus sesangat sebelum pakai PB

SEKARANG , TENGOK NI.. DAH BERISI SIKIT ^_^
NAMPAK TAKLA KETARA SANGAT , TAPI OK LA DARI KURUS SANGAT YANG DULU KAN.

SO, orang2 kurus sekalian, jom pakai PB
lebih mudah sarung tengah badan kurus camni tau.. bior mantain.. jaga sebelum gemuk. oppsss.. hehehe




ur PB Expert,
sha 019-9173517




No comments:

Post a Comment