Wednesday, 19 August 2015

NO MORE "MAK CIK"


Arini, jom kita santai2 baca testimoni premium beautiful ni..
bukan ape, dari duk search je sana sini camane cara nak kurus, nak ramping.. better kita sendiri dengar pengakuan dari akak kita sorang ni.. sha panggil , kak Saf. 
yes, dia memang cantik.. tapi kalau kak saf tak pakai premium beautiful dari awal, kak saf sendiri mengaku, mesti ramai yang akan panggil dia "mak cik".. hehehe.. 
nasib la.. memang tak dinafikan badan besar buatkan umur lebih nampak tua dari usia sebenar kita -___- 
nak taknak, kena lah buat sesuatu kan.. atleast kalau uolls memang suka orang panggil makcik.. hukhukhuk



so, jom baca.. yang ni, sha copy je ape yang kak saf cerita ..;)

------->My PB journey smile emoticon
2013 - masa ni belum pakai istiqamah lagi. Pakai ikut rasa suka hati nak pakai. Kemain lagi badan macam kena pump 
😂
2014 - Alhamdulillah masa ni dah makin istiqamah. Badan pun makin ada curve. Masa ni PB still nak alihkan lemak-lemak badan tu balik rumah and sabar teruskan jer pakai.
2015 - Alhamdulillah perut makin flat. Badan makin solid and slim. Makan nasi 2 kali sehari pun still OK and berat badan takkan naik mendadak. Tak perasan makin kecik until Saf tengok gambar diri sendiri..PB ni memang buat kerja dalam diam!Overall Saf memang happy sangat dengan PB ni 
smile emoticon
 Patutlah yang istiqamah pakai PB sampai lebih 10 tahun tu takmau pandang corset lain dah and subhanaAllah umur dah lebih 45 tahun pun badan still cantik terletak! 
InshaaAllah I'm on that direction too




.............................................

Happy kan bila kita sendiri baca pengakuan kak Saf ni. yela, biasalah tu, mule2 tu memang tak berapa nak consisten pakai (depends pada orang jugak ).. 
then, lama2 takkan nak biarkan je badan tu makin mengembang kan.. so, cecepat lock lemak kat badan tu.. 
bila badan dah sentiasa sarungkan korset premium beautiful ni, badan confirm akan terbentuk cantik.. 


berapa lama nak nampak hasil??
soalan ni biasa sangat orang tanya Sha.. well, mudah je.. its all depends on you . just consisten pakai 8 jam sehari..biar premium beautiful tu yang kerjakan badan tu..
 yang penting bukan masalah cepat or lambat, tapi kesan kesihatan yang uolls akan dapat once dah sarungkan premium beautiful. ^_^




nak pakai premium beautiful?
jom.. sha boleh consult uolls secara percuma 


sha,
0199173517




No comments:

Post a Comment