Wednesday, 26 August 2015

1st STEP BUAT BISNES PB -TAHNIAH ANIS DARI KELANTAN !!!!





TAHNIAH ANIS !!!

ok.. Meh sha nak kenalkan. yang ni rakan bisnes sha aka my protege... & secara tak lansungnya, yes.. i'm her mentor..

mesti ramai yang duk terpikir2 kan, kenapa bisnes perlukan mentor.? tak boleh ke kalau buat sorang2?

well, boleh je kalau uolls nak buat sorang2
TAPI ... 

kena ambik risiko la..apa risikonya?
-takde sape guide
-takde sape nak ajar
-kalau ada anything nak tanya, takde sape tempat refer
-bisnes jadi slow
-takde sape nak tegur kalau salah? 
-Semangat selalu 'down'
-takde sape nak backup kalau orang lain duk kutuk bisnes kita buat

so.. amat2 penting kalau bisnes perlukan mentor.. sebab mentor yang akan selamatkan kita dari perkara2 kat atas tu ^_^

Sha sendiri pun ada mentor.. so, memang sha tak risau langsung untuk join bisnes ni..

dah. stop kejap bab mentor. sekarang sha nak cerita pasal Anis ni.. 



Act, Anis ni asalnya niat nak kuruskan badan je. tapi bila dah start sarungkan korset Premium Beautiful (PB) kat badan, & memang Anis ni rasa sendiri kebaikan PB, terus anis nekad nak join buat bisnes. dah alang2 pakai, terus la buat bisnes kan.. sebab ramai yang duk puji Anis dah makin slim..so, boleh nampak tak yang PB ni mudah sangat nak jual. kita tak payah nak susah2 promote, tapi orang yang duk datang tanya kita ^__^




Ni pict testimoni Anis sendiri.. banyak beza, kan.. 
kalau kita tengok dari segi fizikal, nampak sangat ketara perubahan:
*badan bongkok --> badan tegak
*pinggang bulat --> pinggang ramping
breast jatuh --> "push up"
perut buncit --> kempis

rasa teruja pulak tengok perubahan Anis, kan.. patutlah orang lain duk perasan . kalau sha sendiri pun duk tertanya-tanya apa la yang anis pakai ni boleh jadi slim.. rupe-rupenya sarungkan je premium Beautiful.. ^__^
Alhamdulillah.. 





secara rasminya, anis adalah agent PB dari kelantan 





so, dah alang-alang pakai, why not buat bisnes kan..
so, tekad jela punch berset2 Premium Beautiful..TAHNIAH ANIS..Memang langkah yang tepat !!





KENAPA KENA ADA STOK kat tangan?
-Seronok tak kalau kita nak beli kat someone tu, tapi orang tu boleh pulak suh kita tunggu, sebab kesnya takde stok kat tangan. orang perempuan ni lagi satu perangai, kalau dah nak.. serta merta saat tu dia nak.. betul tak? hehehehe
sebab tu pentinggggg sangat ada stok kat tangan. 









Nak pakai premium Beautiful?
Nak join Bisnes premium beautiful?

do contact me kay. sms/ whatsApp
sha, 019-9173517













No comments:

Post a Comment