Saturday, 29 August 2015

Premium Beautiful in EXCLUSIVE PACKAGING

Sha pulak yang teruja tengok packaging baru #Premium Beautiful ni.. 
Cantik kan? .. nampak exclusive gituuu..
so, memang dari jauh lagi kalau kita duk bawak beg ni, orang lain dah perasan.. ngeeeee (^_^)






kalau dulu, packaging Premium Beautiful masuk dalam beg plastik gini.. 
so, untuk nak pos pada uolls yang nak order nanti memang sangat2 sesuai la kan..  sebab masuk je dalam beg plastik abam pos laju tu sediakan.. 
hik hik hik.. 













Time Sha punch stok #PREMIUM BEAUTIFUL ni ngan my biz partner Sha, memang la first2 nampak & automatik tersebut "waaaa, cantiknya".. Haaaa.. nampak tak betapa terujanya kita bila boleh tengok depan2 & sentuh PB ni.. itu baru tengok tau, baru sentuh tau.. belum pakai lagiii tu.. haaaa.. acaner.?








Bila kaki selfie dah dapat kamera, ginila gayanya.. pegang beg #PREMIUM BEAUTIFUL pun kena ada gaya tersendiri.. (caption : beratnya beg ni.. i tak larat nak angkat.. ok alohh.. gedixx)
hahaha.. ada gaya tak cam model.. ala.. cakap la ada gaya.. bagi can sikit takkan takboleh.. uwaaaa



So, those yang excited sangat nak tengok depan2 premium beautiful ni real depan mata with it's new exclusive packaging.. nak try pakai, nak tanya details.. do contact me kay.. 
whatsApp more nice
0199173517 ...





Loves,
Sha 

Thursday, 27 August 2015

PENGAKUAN BEKAS KANSER PAYUDARA -Premium Beautiful Ubah Segalanya




2 hadis kat atas cukup mengingatkan kpd kita bahawa setiap sakit ni ada ubatnya kecuali penyakit tua 



Subhanallah
Alhamdulillah..
Allahuakbar..

Sesungguhnya.. kita hamba Allah yang lemah, maka kepada DIA sahaja, kita memohon pertolongan .. ^_^


Entry kali ni, sha nak share tentang penyakit yang orang perempuan takutt sangat.. gerun sangat bila sebut pun, tapi yela kalau dah takdir kita akan kena,
 apa yang kita boleh buat adalah REDHA, IKHLASKAN HATI, BERLAPANG DADA & IKHTIAR selagi boleh untuk ubati sakit tu.. 

sakit yang sha maksudkan adalah "BREAST CANCER" atau dalam bahasa melayu kita ni "KANSER PAYUDARA"


Kalau diikutkan, pesakit kanser payudara ni mesti akan jalani rawatan Chemotherapy, & sha takboleh bayangkan . mesti sakit kan -__-

So honestly, sha memang respect sangat dengan pesakit2 ni sebab bukan mudah nak jalani kehidupan macam orang lain.. senyum macam orang lain sebab dalam hati, Allah je tau kan..

Ok, sha taknak cakap lebih2.. sebab mesti uolls tak sabar nak tau sendiri luahan sendiri salah seorang bekas pesakit kanser ni kan.. Sha panggil dia kak Soraya & 4 ur information, kak Soraya ni adalah bekas pensyarah di salah sebuah universiti terkenal di Kuala Lumpur..

Lain orang, mungkin lain cara ikhtiarnya.. tapi kak Soraya ni akui rawatan menggunakan korset premium beautiful adalah cara ikhtiar yang berkesan untuk penyakit kanser payudara especially yang bukan di stage keempat .. Premium Beautiful bukan sekadar korset biasa yg popular untuk kuruskan badan tapi korset yang mempunyai 1001 khasiat kesihatan

 Jom kita baca sharing dari kak Soraya ni .. sha memang 100% copy paste ape yang kak soraya luahkan & no edit at all.. 
Sha harap sangat sharing ni dapat bantu pesakit kanser kat luar sana untuk terus berusaha mengubati penyakit no. 1 wanita ni. And those yang tahu anyone around you all yang sedang bertarung dengan kanser, please please do share this story.
Last but not least, Sha doakan semoga Kak Soraya diberikan kesihatan yang baik dan berpanjangan. Aamin :) 

Kak soraya -Bekas pesakit kanser payudara-


"I am myself a cancer survivor n I know what Zul means when he says ilmu bnyk di dada tp berat mulut nak share.
Coming from the other side, I want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2  yg 'sahih' - genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dlm market, ada mcm2 claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib  etc etc etc. Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?




Sayu rasa hati ni when i look at this pict. I dont know how pain she went through

To be honest, I know my health has been enhanced through the PB. I started using the PB  1.5 years after I had surgery, chemo, radiotheraphy. Syukur Alhamdulillah.
Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak mcm dulu. The scar used t be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu mcm terbakar. Selepas pakai PB ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yg ada di cup area.
Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the PB helps as it helps to regulate our body temperature through the FIR. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.
Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my PB sebab the FIR enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don't like this! InsyaAllah.
So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai PB sebab dia takut panas ke tak selesa ke, K Soraya selalu share  this  point. Esp now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan  sebenarnya.
So ini antara testimony yg saya share, but I always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:
1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest
2. Mindset changes - prayers, faith n positive thinking
3. Regular checkups & listening to your body - check all warts n bumps you may find
4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.
My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Onclogist  said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.
SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha n doa sebanyak mungkin.  I have complete faith in Allah's mercy. 
Apa yg K Soraya nk share, kalau kita nak sihat, deep faith, positivity  n try Everything that you feel helps you.  ( PB Bvsm garlic Garam buloh) All these I guna.Yakin Sihat. InsyaAllah."


Kak Soraya with her children
Sha harap sangat perkongsian ikhlas dari Kak Soraya ni akan memberi sinar baru bagi wanita yang sedang bertarung nyawa melawan kanser no. 1 wanita ni.. Kalau kita tak dapat membantu untuk menyihatkan mereka, at least jom kita bantu dengan berkongsi info yang kita ada. 


Semoga Allah sentiasa lindungi dan berikan kesihatan yang baik pada kita semua.
Aamin.




Loves, sha
0199173517

Wednesday, 26 August 2015

PB bukan untuk orang gemuk je

SHA TANYA ORANG KURUS NI TAU..Jujur Kay ^_^







-kalau kurus, rasa badan tu memang dah cantik ke?
-kalau kurus, agak2 breast leper tak? oppppss
-kalau kurus, ada shape body tak?
-kalau kurus, badan bongkok tak?
-kalau kurus, agak2 punggung tu leper tak? opppsss lagi sekali . -_-

kalau dari segi kesihatan camane pulak eh..
-kalau kurus, ada keputihan tak?
-kalau kurus, period lancar tak?
-kalau kurus, senang dapat anak?
-kalau kurus, memang serius terlindung dari mana2 sakit even kanser? ya Allah.. mintak2 jauh la kan 



so, act memang banyaaaaakkk sangat sebenarnya masalah orang kurus ni..
jangan sempitkan fikiran kita, premium beautiful (PB) tu untuk orang gemuk yang nak kurus je.. no no no tau

tapi PB ni manfaatnya banyaaakk sangat. 
30% utk masalah kecantikan dan fizikal
70% utk masalah kesihatan


ok lah, takmo cakap lebih2.. sha bagi je pict ni bagi uolls tengok kay ^_^

MEMANG ORANG KURUS TAKLEH LARI DARI POSTUR BADAN KANAN-KIRI TU

ORANG KURUS MACAM SHA SENDIRI PUN ALAMI HAL NI-BADAN BONGKOK TIME WAT KEJE 

nampak tak?
-breast leper
-punggung leper
-perut buncit

HAL YANG SAMA .. CAM PICT KAT ATAS





alamak.. buncit ler pulokkk... opppssss

sakit belakang - yang ni orang gemuk ke orang kurus ke biasa dapat


haaa.. lagi satu, tujuan pakai PB ni untuk dapatkan berat ideal tau.. well, sedih tau kalau body kita tu nampak sepapan je.. 
tengok pict ni kay.. ;)

Gambar kurus sesangat sebelum pakai PB

SEKARANG , TENGOK NI.. DAH BERISI SIKIT ^_^
NAMPAK TAKLA KETARA SANGAT , TAPI OK LA DARI KURUS SANGAT YANG DULU KAN.

SO, orang2 kurus sekalian, jom pakai PB
lebih mudah sarung tengah badan kurus camni tau.. bior mantain.. jaga sebelum gemuk. oppsss.. hehehe




ur PB Expert,
sha 019-9173517




1st STEP BUAT BISNES PB -TAHNIAH ANIS DARI KELANTAN !!!!





TAHNIAH ANIS !!!

ok.. Meh sha nak kenalkan. yang ni rakan bisnes sha aka my protege... & secara tak lansungnya, yes.. i'm her mentor..

mesti ramai yang duk terpikir2 kan, kenapa bisnes perlukan mentor.? tak boleh ke kalau buat sorang2?

well, boleh je kalau uolls nak buat sorang2
TAPI ... 

kena ambik risiko la..apa risikonya?
-takde sape guide
-takde sape nak ajar
-kalau ada anything nak tanya, takde sape tempat refer
-bisnes jadi slow
-takde sape nak tegur kalau salah? 
-Semangat selalu 'down'
-takde sape nak backup kalau orang lain duk kutuk bisnes kita buat

so.. amat2 penting kalau bisnes perlukan mentor.. sebab mentor yang akan selamatkan kita dari perkara2 kat atas tu ^_^

Sha sendiri pun ada mentor.. so, memang sha tak risau langsung untuk join bisnes ni..

dah. stop kejap bab mentor. sekarang sha nak cerita pasal Anis ni.. 



Act, Anis ni asalnya niat nak kuruskan badan je. tapi bila dah start sarungkan korset Premium Beautiful (PB) kat badan, & memang Anis ni rasa sendiri kebaikan PB, terus anis nekad nak join buat bisnes. dah alang2 pakai, terus la buat bisnes kan.. sebab ramai yang duk puji Anis dah makin slim..so, boleh nampak tak yang PB ni mudah sangat nak jual. kita tak payah nak susah2 promote, tapi orang yang duk datang tanya kita ^__^




Ni pict testimoni Anis sendiri.. banyak beza, kan.. 
kalau kita tengok dari segi fizikal, nampak sangat ketara perubahan:
*badan bongkok --> badan tegak
*pinggang bulat --> pinggang ramping
breast jatuh --> "push up"
perut buncit --> kempis

rasa teruja pulak tengok perubahan Anis, kan.. patutlah orang lain duk perasan . kalau sha sendiri pun duk tertanya-tanya apa la yang anis pakai ni boleh jadi slim.. rupe-rupenya sarungkan je premium Beautiful.. ^__^
Alhamdulillah.. 





secara rasminya, anis adalah agent PB dari kelantan 





so, dah alang-alang pakai, why not buat bisnes kan..
so, tekad jela punch berset2 Premium Beautiful..TAHNIAH ANIS..Memang langkah yang tepat !!





KENAPA KENA ADA STOK kat tangan?
-Seronok tak kalau kita nak beli kat someone tu, tapi orang tu boleh pulak suh kita tunggu, sebab kesnya takde stok kat tangan. orang perempuan ni lagi satu perangai, kalau dah nak.. serta merta saat tu dia nak.. betul tak? hehehehe
sebab tu pentinggggg sangat ada stok kat tangan. 









Nak pakai premium Beautiful?
Nak join Bisnes premium beautiful?

do contact me kay. sms/ whatsApp
sha, 019-9173517













Wednesday, 19 August 2015

NO MORE "MAK CIK"


Arini, jom kita santai2 baca testimoni premium beautiful ni..
bukan ape, dari duk search je sana sini camane cara nak kurus, nak ramping.. better kita sendiri dengar pengakuan dari akak kita sorang ni.. sha panggil , kak Saf. 
yes, dia memang cantik.. tapi kalau kak saf tak pakai premium beautiful dari awal, kak saf sendiri mengaku, mesti ramai yang akan panggil dia "mak cik".. hehehe.. 
nasib la.. memang tak dinafikan badan besar buatkan umur lebih nampak tua dari usia sebenar kita -___- 
nak taknak, kena lah buat sesuatu kan.. atleast kalau uolls memang suka orang panggil makcik.. hukhukhuk



so, jom baca.. yang ni, sha copy je ape yang kak saf cerita ..;)

------->My PB journey smile emoticon
2013 - masa ni belum pakai istiqamah lagi. Pakai ikut rasa suka hati nak pakai. Kemain lagi badan macam kena pump 
😂
2014 - Alhamdulillah masa ni dah makin istiqamah. Badan pun makin ada curve. Masa ni PB still nak alihkan lemak-lemak badan tu balik rumah and sabar teruskan jer pakai.
2015 - Alhamdulillah perut makin flat. Badan makin solid and slim. Makan nasi 2 kali sehari pun still OK and berat badan takkan naik mendadak. Tak perasan makin kecik until Saf tengok gambar diri sendiri..PB ni memang buat kerja dalam diam!Overall Saf memang happy sangat dengan PB ni 
smile emoticon
 Patutlah yang istiqamah pakai PB sampai lebih 10 tahun tu takmau pandang corset lain dah and subhanaAllah umur dah lebih 45 tahun pun badan still cantik terletak! 
InshaaAllah I'm on that direction too




.............................................

Happy kan bila kita sendiri baca pengakuan kak Saf ni. yela, biasalah tu, mule2 tu memang tak berapa nak consisten pakai (depends pada orang jugak ).. 
then, lama2 takkan nak biarkan je badan tu makin mengembang kan.. so, cecepat lock lemak kat badan tu.. 
bila badan dah sentiasa sarungkan korset premium beautiful ni, badan confirm akan terbentuk cantik.. 


berapa lama nak nampak hasil??
soalan ni biasa sangat orang tanya Sha.. well, mudah je.. its all depends on you . just consisten pakai 8 jam sehari..biar premium beautiful tu yang kerjakan badan tu..
 yang penting bukan masalah cepat or lambat, tapi kesan kesihatan yang uolls akan dapat once dah sarungkan premium beautiful. ^_^




nak pakai premium beautiful?
jom.. sha boleh consult uolls secara percuma 


sha,
0199173517