Tuesday, 23 June 2015

KISAH HARI TUNANG KAMI 7.6.2015


AZIZUL HELMEE
&
SAADAH 


ALHAMDULILLAH... 
Sha selamat bertunang dengan pilihan hati, Azizul Helmee pada 7.6.2015 yang lepas.. 
perasaan?? Ya Allah, lega & sangat2 bersyukur.. mana taknya, ni orang kata step last sebelum hari kahwin nanti.. bak kata omputeh, 1 step closer.. aiceh wah.. hehe.. 

kalau uolls nak tahu la kan.. sha & azizul ni memang 1 kelas dulu masa form 1... hehe. dalam ramai2 kawan lelaki, tak taulah kenapa sha tak ingat dengan budak nama Azizul Helmee ni.. jodoh ke kalau gitu? huu.. 

so alkisahnya, terjadi "berkawan" tu lepas reunion sekolah lama. time tu, sha keje kat kedah. Azizul keje kat Kuantan.. & berkawan makin intim tu time sha start keje kat kuantan la.. lebih kurang 3 tahun lepas.. 
1st date?? azizul bawak sha lunch.. hahaha.. lucu je.
sebelum tu, kemain sha ni menyombong.. kalau nak bawak sha keluar, blh.. tapi kena belanja shopping.. haha, kemain kan.. pempuan of coursee uuu.. !! ^__^

so, takmau cakap banyak... ni serba sikit la yg sha nak share.. doakan kami sehingga ke jinjang perkahwinan.. in Shaa Allah beberapa bulan dari sekarang.. heee.. plan tahun ni, 2015.. in shaa Allah.. doakan kami k.. semoga urusan dipermudahkan..

so, enjoy la ye gambar2 sepanjang bertunang kami baru2 ni.. ^_^
kot2 lah ada yang takde idea, gambar tunang camne nak kena ambik kan.. sebab yang ni istilah, takde fotographer berbayar.. huahuahua..


oh, lupe plak nak bagitau.. time tunang ni, sha mekap sendiri je muka tu.. conteng2 je muka tu.. pelamin pun takde.. memang simple je.. lagipun, hormatkan pendapat kedua2 mak (mak sendiri & bakal mak mentua) yang tak berapa suka ada pelamin2 bagai ni time tunang..=)
so, ok je sha.. jimat kan ^_^













Hasil mekap sendiri.. ok tak?
hahaha.. belajar kat google je.. tekun belajar kat you tube
:P














ADIK JADI FOTOGRAPHER.. HUK HUK


Muka budak yang calarkan kereta i.. huuh.. sbor jela

adik ni hokay.. huhuh





Our beloved parents ^_^









Saat mana paling berdebar??
of course la moment paling penting.. saat disarungkan cincin oleh bakal mak mentua.. heee.. debor wehh.. time ni dah macam retis.. keliling orang duk tangkap gambar.. hehe













Gambar kami...
Alhamdulillah.. Sah bertunang.. huhuhu
we olls malu2 meow time tuh.. maklumlah, dah ada yang panggil pengantin.. ahaks
















Gambar hantaran ^_^
Hantaran 100% buat sendiri.. Serius memang jimat tau.. tak susah pun, banyakkn tengok contoh2 kat kedai gubahan hantaran & tengok kat google.. cari idea.. hehe
















kek special dari akak ipar.. tq kak tam .. ^_^
sedap sangat !!!


so, next gambar.. in shaa Allah kawen la pulakk.. hehe.. 

p/s : agak2 ada tak yang berkenan ngan baju tunang sha tu? hik hik hik.. pm untuk yang nak sewa ^_^

0199173517