Sunday, 17 May 2015

PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK ORANG KURUS

PREMIUM BEAUTIFUL 
BUKAN UNTUK ORANG GEMUK SAHAJA !! 

Siapa kata orang yang kurus tak perlu pakai Premium Beautiful? 

3 point je yang sha nak tekankan kat sini :
 *Kurus tak bermakna berat badan ideal.
*Kurus tak bermakna sihat sepenuhnya
*kurus tak bermakna cantik

setuju tak??

Dulu2 pun sha pun sama je.. fikir benda benda yang serupa jugak "korset ni untuk orang yang nak kurus!!"
tapi rupa2 nya sha memang 100% silap. mana taknya, rupa2nya korset PB ni special tau. 
yang kecik, dibesarkan..  yang gemuk dikecikkan.. haa.. camane tu? 

Nak bagi uolls faham, meh sha belanja real testimoni dari akak comel kita sorang ni, kak zazalina. . sha panggil dia, kak zaza ^_^


act, sha sangat2 teruja tau dengar perkongsian kak zaza ni.. mana taknya, masalah berat badan kurus ni lebih kurang je macam sha dulu2.. dulu la sebelum pakai PB. but now, we'olls memang dah capai berat badan normal. best sangat bila tak rasa badan tu melayang2 ditiup angin.. hik hik hik 




ok2,, back to our topik kita, kak zaza.. kak zaza ni dulu2 orang panggil dia ranting tau..(marah tak bila orang ejek kita camtu? )
berat badan time tu, memang tak sampai 45 kg pun.. 
dalam 39-40 kg camtu lah.. makan la banyak mana sekalipun, berat memang confirm takat tu je, tak naik-naik 





Perubahan ketara pada Kak Zaza selepas memakai Premium Beautiful adalah :
  • Kak Zaza berjaya mendapatkan berat badan ideal, 45 kg and yang membuatkan Sha teruja,  is bila Kak Zaza mentioned, makan apepun berat maintain 45kg!
  • Pinggang pun maintain size 24 inchi jer..ape kes ni Premium Beautiful?? Pinggang tak mengembang langsung!


  • Terpaksa nampak lebih muda dari usia! Bayangkan umur Kak Zaza is 35 years old kot you all. But she don't look like 35 at all!
  • Posture badan jadi makin cantik and tak Nampak bongkok lagi.

Sha sendiri setuju 200% bila Kak Zaza mentioned,
"masa kurus ni lah lagi senang nak jaga."



Haa.. nampak tak, act banyak tau masalah2 orang kurus ni.. antara tak terkecuali : 
-Masalah postur badan bongkok
-period tak teratur
-senggugut kuat 
-takde bentuk badan cantik


sebab tu, macam sha bagitau awal2 tadi, PB ni bukan untuk kecantikan je tau (gemuk -->kurus), tapi jugak untuk kesihatan ;)

30% kecantikan, 70% kesihatan =100% KECANTIKAN


Kalau you all ada masalah underweight and dah cuba makan macam-macam supplements tapi masih kurus dan berat badan di bawah paras ideal, Apa kata  you all cuba Premium Beautiful untuk mendapatkan berat badan ideal you all? Sebab apa, Premium Beautiful ni 100% bebas bahan yang membahayakan organ dalaman you all especially wanita...



HOW nak dapatkan premium beautiful, bolah contact2 sha okay ;)



loves, sha

your premium beautiful expert
0199173517



No comments:

Post a Comment