Thursday, 1 January 2015

KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL DARI SEGI KECANTIKAN DAN KESIHATAN



PREMIUM BEAUTIFUL



------------------
CIRI-CIRI KECANTIKAN
------------------





kebaikan premium beautiful 
untuk kecantikan

-Menaikkan breast dan punggung yang jatuh
-Menegangkan breast dan punggung
-Mengempiskan perut yang buncit
-Menyelaraskan lemak di sekeliling tubuh badan
-Melansingkan tubuh badan
-Mengecikkan punggung yang lebar
-Mengembalikan 'aligment' tubuh badan ke kedudukan asal
-Menegakkan bentuk badan yang bongkok
-Menghilangkan selulit dan strech mark
-Membuatkan kulit muka glowing sebab toksin dah dibuang dari badan
-mencerahkan puting breast dan bahagian sulit 
-Mengembalikan keyakinan
-Menampakkan apa-apa baju yang tersarung di badan kemas dan cantik
-Lain-lain masalah kecantikan 





-BENTUK BADAN IDAMAN-

uollss.. dah namanya perempuan, mestilah nak jaga body, kan.. tapi terpulang la cara mana yang uolls nak pilih.. nak cucuk sana sini? nak telan pil ? nak diet? nak bersenam or berjogging? haaa.. ada gak yang pilih.. kononnya dengan cara pembedahan.. haishh.. i iz takut.. dah la mahal.. kang dibuatnya muke & body macam doremon acaner? haaa.. doremon terus .. hahhaha ^__^




Meh kita tengok sama -sama kos pembedahan ni..
haaaa.. terkezut i tau.. bapok mahai..    haaa... keluar dah sleng pahang aok ni.. =P





PERSOALAN :  
 Adakah ianya berbaloii ?? 
Adakah ianya selamat dan tiada Kesan Sampingan ??

Fikir-fikir dan selamat beramal.. huhuhu.. 




Pilihan di tangan uollss...
Nak lansing dan sihat,  tapi menggunakan kaedah yang mana? =)






DIET ?
sampai bila nak tahan nafsu makan tu.. diet je lebih, tapi turun ke berat badan tu?


SENAMAN ?
Ada masa ke? kalau sha, memang mula2 je semangat nak bersenam2 ni, pastu dah malas.. hehe.. walaupun, jarak rumah dengan track jogging, 1 km je.. ^___^


PEMBEDAHAN ATAU PIL ?
haaa.. takut.. kalau dibuatnya, jadi lagi teruk, tak ke naya?.. hati2 dengan makan pil pelansingan tau.. sebab.. takut effect pada buah pinggang kita.. Tak mau, tak mau.. 








Premium Beautiful 

Bagaimana Caranya PB dapat membantu di dalam Proses Pelansingan Badan ??




Mudah, kan.. sarung je korset PB, tapi dapat hasil yang lebih baik dari kaedah senaman, diet, pembedahan or makan2 ubat tu... 




" IBARAT TANAH DALAM PASU "


Premium Beautiful ni bukan korset biasa tau.. ingat tu. 
Nak dapat hasil, kenalah consisten pakai at least 8 jam dalam sehari... kalau uollsss amalkan pemakaian PB, memang akan dapat hasil badan yang terbentuk cantik, walaupun selepas uollss tanggalkan korset PB tu nanti.. Ibarat macam tanah dalam pasu la.. mula2, memang akan berderai tanah tu.. tapi kalau lama-lama, lihat hasilnya .. mampat, dan kemas tanah tu walaupun kita dah keluarkan dari pasu.. 





-----------------------------------
FIR dalam Proses Pelansingan Badan
------------------------------------------------------------------

Yang menarik premium beautiful ni kalau nak dibandingkan dengan korset-korset lain yang ada di dalam pasaran ialah Teknologi Far InfraRed Ray (FIR) nya.. FIR inilah yang dapat menghasilkan bentuk badan slim, cantik dan kemas.. Malah,  bukan setakat cantik, tapi lebih sihat.. 



 

Secara teorinya,  70% di dalam badan seseorang ialah air. 
So, FIR inilah yang akan menjadikan molekul2 air yang besar digetarkan . Ala, macam kita tengok mesin2 senaman yang goyang-goyangkan badan kita kat shopping mall mana-mana tu la..  Sanggup ke nak naik atas mesin tu lama-lama tapi kesan yang dapat kalau pakai korset Premium Beautiful adalah jauh lebih baik.. 




    


Itu kalau mesin goyang-goyang.. 
Tapi ini pulak kalau kita berjogging.. Uolls tau tak berapa banyak kalori yang terbakar kalau kita berjogging?... 
Sebanyak 350 kalori terbakar selama 30 minit , dibandingkan kalau kita pakai Premium Beautiful pulak adalah sebanyak 900 kalori terbakar selama 1 jam..
So, buat apa susah-susah nak berjogging kalau ada cara lain, kan..
Memang tak dinafikan berjogging tu memang ada banyak yang bestnya.. tapi tak salah pun kalau kita berjogging sambil badan tersarung Premium Beautiful.. haaa.. confirm lagi banyak la kalori terbakar... haisshh.. bestnya..






--------------------
Kesan Yang cepat 
----------------------
 Seawal terus pemakaian.. 
sarung je Premium Beautiful kat badan, 
confirm akan dapat result spt picture bawah ni :




Bentuk badan akan terbentuk kemas.. breast & punggung akan 'push up', manakala perut akan rata.. selamat tinggal perut buncit.. ^___^













untuk orang yang kurus, jangan ingat badan uolls memang dah cantik tau.. dah pakai PB, baru tau sebelum tu badan takde shape pun.. huhuhu..










kalau dah lemak memang bersepah macam picture kat atas ni, confirm2 la WAJIB sarung PB.. Barulah tak sakit mata memandang, kan.. hee.. jangan terasa tau =)








Ini pula hasilnya, bila dah consisten pakai 8 jam sehari.. memang hasil luar biasa kesannya..  confirm body yang dulu gemuk akan slim melim gitewww.. ^____^






CLASSIC VS ELEGANCE... 
Mana satu pilihan anda??









BERMINAT NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ?

JOM SMS / WHATsAPP SHA 019-9173517















PREMIUM BEAUTIFUL


------------------
CIRI-CIRI KESIHATAN
------------------






PREMIUM BEAUTIFUL bukan direka untuk kecantikan semata-mata, tapi 70% untuk kesihatan yang baik..




kebaikan premium beautiful 
untuk kesihatan


-Meningkatkan kadar metabolisme tubuh badan
-Membuang toksin dari dalam badan
-Melancarkan perjalanan darah 
-Merawat keputihan
-Menyuburkan rahim (Alternatif untuk mendapatkan zuriat)
-Melancarkan perjalanan darah haid
-Menghilangkan strech mark atau selulit
-Merawat masalah cyst dan fibroid
-Menghilangkan sakit belakang / slip disc
-Sangat sesuai untuk ibu yang di dalam proses "berpantang"
-Pencegah awal kanser
-Merawat masalah gastrik
-Merawat masalah migrain
-Merawat masalah athma
-Lain-lain masalah kesihatan






----------------------
ALTERNATIF UNTUK MENDAPATKAN ZURIAT
------------------------------------------- 


 


alolo comeynya baby girl ni.. hik hik.. geram nak gigit.. hahaha.. =)


Semua pasangan kat dunia ni yang dah berkahwin mesti nak cahaya mata bagi penyeri rumahtangga kan. 

Tanyalah sesiapa pun, confirm nak anak becoz anak- anak adalah penyambung zuriat dan pembawa rezeki kepada sesebuah rumahtangga. ^__^




Buat uolls yang ada masalah sukar hamil, ini Sha ada berita gembira... kita boleh berusaha dengan memakai set Premium Beautiful dan dibantu dengan set Maharani..

Tahu tak, Antara yang bestnya bila pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni kan, ia dapat menjaga kesihatan rahim kaum wanita..

Period / kitaran haid tak teratur dan keputihan contohnya adalah simpton yang menandakan rahim tidak sihat.. 
so, itu akan beri effect untuk mendapatkan zuriat.

Tapi ada jugak yang takde masalah2 pun yang sha sebut tadi, tapi still susah nak hamil.. yela. semua tu dari yang Esa jugak kan. kita ni hanya merancang dan berusaha, tetapi Allah yang menentukan. betul, kan ^___^ 

Jangan risau ye ...   
mana2 yang dah berkahwin tetapi buntu untuk mendapat zuriat, digalakkan sangat2 untuk mencuba kaedah alternatif, Premium Beautiful ni.. kerana ia boleh meransang pengeluaran hormon estrogen dan progestron yang seimbang..  seterusnya menjaga rahim akan kekal sihat dan produktif.. 

 



---------------------------
TESTIMONI YANG BERJAYA MENDAPATKAN ZURIAT
------------------------------------------------------

 

happy customer... sha pun happy =)




 

sha pun tumpang gembira =)




Impian untuk mengandung dan mempunyai anak dari zuriat sendiri in syaa Allah akan menjadi kenyataan.

Walaupun bidang perubatan moden ada bermacam-macam cara untuk mendapatkan zuriat contohnya mengambil pil hormon, IVF etc... tetapi semua itu memakan kos yang mahal... tetapi dengan Premium Beautiful ni hanya perlu dibeli sekali seumur hidup.. tak perlu nak dibeli setiap setahun or 2 tahun skalipun.. 

Yang penting kita usaha... usaha dari segi alternative and juga perubatan... Qada' dan Qadar adalah milik yang Esa.







----------------------
ALTERNATIF UNTUK MENGHILANGKAN MASALAH BONGKOK
------------------------------------------- 
jom kita intai blog Fatin Liyana ni.. best tau baca.. hehe.. nak tergelak pun ade 








Act, antara tujuan sha pakai Pb ni pun sebab nk betulkan postur badan..nanti sha update pict kat sini ye .. hehe.. =)








BERMINAT NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ?

JOM SMS / WHATsAPP SHA 019-9173517







No comments:

Post a Comment