Friday, 2 January 2015

APA ITU KORSET PREMIUM BEAUTIFUL


PREMIUM BEAUTIFUL
-Memberikan anda pengalaman di luar imaginasi-


BUKAN SEKADAR MELANSINGKAN BADAN,
TETAPI 70% MANFAAT KESIHATAN

haishh.. cantik pulak gambar sha dengan patung pakai korset PB ni.. hehe.. 
i iz perasan lebiih.. hik hik hik 

Uollss.. dulu2 kan yang sha tau kalau sebut korset ni, tujuannya hanya 1.. untuk lansingkan badan.. so, Sha memang tak ambik kisah sangat la pasal korset ni... sebab dalam minda dah set 
"aku dah kurus, so, buat apa nak pakai korset lagi".. 
TAPI..
Rupa-rupanya, korset ni especially korset Premium Beautiful bukan setakat manfaatnya untuk nak slimkan body, tapi lebih untuk nak rawat masalah kesihatan.. 
sesuai la dengan tag line nya 

"30% KECANTIKAN, 70% KESIHATAN
100% KEYAKINAN 


HAISH, Meletopss giteww kalau sebut keyakinan tu kan.. hik hik =)




KEISTIMEWAAN 
PREMIUM BEAUTIFUL


-Menyelaraskan lemak badan
-Melansingkan tubuh badan
-Membentuk kontur badan yang memukau
-Memberikan berat badan yang ideal
-Menaikkan punggung dan payudara
-Meningkatkan kadar metabolisme tubuh badan
-Membuang toksin dari dalam badan
-Melancarkan perjalanan darah 
-Merawat keputihan
-Menyuburkan rahim (Alternatif untuk mendapatkan zuriat)
-Melancarkan perjalanan darah haid
-Menghilangkan strech mark atau selulit
-Merawat masalah cyst dan fibroid
-Menghilangkan sakit belakang / slip disc
-Sangat sesuai untuk ibu yang di dalam proses "berpantang"
-Pencegah awal kanser
-Merawat masalah gastrik
-Merawat masalah migrain
-Merawat masalah athma
-Lain-lain masalah kesihatan




CIRI-CIRI UNIK
PREMIUM BEAUTIFUL


Uolls, Yang paling best Premium Beautiful ni kan.. ia adalah satu-satunya jenama No. 1 yang telah mampu bertahan selama lebih daripada 20 tahun dan telah diiktiraf SUPERBRANDS CORSET.. 
what? 20 tahun???.. lamaaaa tu..  ingat mudah ke nak kekalkan tahap lama camtu.. huuu.. 

Superbrands, means jenama yang high in quality and high in quantity. 
Haisshh.. Bukan mudah nak dapatkan pengiktirafan 'Superbrands' tau.. Kalau dalam banyak-banyak roti yang di dalam Malaysia, roti jenama Gardenia je yang telah berjaya dapat pengiktirafan superbrand tau..sesuai dengan tagline nya "Sungguh enak dimakan begitu saja"
hehehe.. nyanyi sikit ^___^ .. 
aiceh wah.. boleh tahan suara tu =)






Dah la dapat pengiktirafan Superbrands, ada JAMINAN sepanjang hayat pulak tu. Means, tak kisahlah berapa tahun sekalipun kita dah pakai, tapi kalau PB kita rosak, contohnya seluar (Long Girdle) koyak atau tali bra putus dan besi tercabut sekalipun, kita boleh hantar je repair anytime ke stokis-stokis yang berhampiran.. kalau nak suruh Sha yang hantar repair pun, boleh je.. janji belanja makan.. haha.. gurau je =)

Bayaran yang dikenakan untuk hantar repair??
Tak payah risau dik non... sebab ianya PERCUMA !! .. haishhh, bertuahnya la .. berbaloi sangat..
Kalau la ada yang masih nak cakap PB ni mahal.. hmmm.. Sha akan bagitau bukan mahal, tapi sangat BERBALOI dan paling murah .. sebab?
kebaikan PB ni terlampau banyak dan ada jaminan sepanjang hayat. ^__^







Selain itu, pembuatan PB ni berpandukan TEKNOLOGI terulung dari tiga(3) buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman. Telah mendapat pengiktirafan pakar tulang belakang dunia (USA, CANADA dan QUEBEC) dan ianya diimport sepenuhnya dari Korea dan Taiwan. Fabrik yang digunakan untuk menghasilkan PB ni pulak adalah dari jenis Akwatek dan Akwadyne, iaitu material sama yang digunakan untuk menghasilkan baju angkasawan dan perenang professional. Means, PB ni memang direkacipta untuk memberikan pergerakan 360' 
Huh.. classs gitewww.. So tak payah risau la kalau nak pergi toilet or melakukan aktiviti riadah sekalipun. ^__^




BUKTI PERGERAKAN 360' ? 
Macam kat dalam picture kat atas ni la.. BERZUMBA pun ok je.. Tak kekok or rasa pergerakan tu macam robot pun. Furthermore, badan lepas tu tak rasa sengal-sengal or sakit pun tau.. mantain selesa.. Yeayyy !!! ^____^





Bagaimana PB ni boleh memberi kebaikan kepada si pemakai?
Haaaa.. Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang direka untuk menghasilkan gelombang Far Infrared Ray (FIR) atau dalam bahasa Malaysia nya "Sinar infra Merah"

Premium Beautiful adalah satu-satunya korset yang menggunakan teknologi FIR sejak 20 tahun dahulu sehinggalah kini. 







                 
Dah ramai yang pakai korset PB ni tau.. termasuk la Sha sendiri. So, sesiapa yang pakai, confirm akan rasai sendiri kebaikannya kepada kecantikan dan kesihatan masing-masing ^_____^

eh-eh.. semenjak 2 menjak ni, kan.. gi mana2 ade je mata yang merenung.. pelik la.. cantik ke kiter?.. hik hik hik.. PB punyer keje la ni .. wekk.. =P




BERMINAT NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ?

JOM SMS / WhatsAPP SHA 019-9173517


2 comments:

  1. Hai semua..
    Kalau uolls nak dapatkan any consult berkaitan premium beautiful ni, boleh direct whatsapp sha 0199173517 kay ;)

    ReplyDelete
  2. Hai semua..
    Kalau uolls nak dapatkan any consult berkaitan premium beautiful ni, boleh direct whatsapp sha 0199173517 kay ;)

    ReplyDelete