Friday, 2 January 2015

APA ITU KORSET PREMIUM BEAUTIFUL


PREMIUM BEAUTIFUL
-Memberikan anda pengalaman di luar imaginasi-


BUKAN SEKADAR MELANSINGKAN BADAN,
TETAPI 70% MANFAAT KESIHATAN

haishh.. cantik pulak gambar sha dengan patung pakai korset PB ni.. hehe.. 
i iz perasan lebiih.. hik hik hik 

Uollss.. dulu2 kan yang sha tau kalau sebut korset ni, tujuannya hanya 1.. untuk lansingkan badan.. so, Sha memang tak ambik kisah sangat la pasal korset ni... sebab dalam minda dah set 
"aku dah kurus, so, buat apa nak pakai korset lagi".. 
TAPI..
Rupa-rupanya, korset ni especially korset Premium Beautiful bukan setakat manfaatnya untuk nak slimkan body, tapi lebih untuk nak rawat masalah kesihatan.. 
sesuai la dengan tag line nya 

"30% KECANTIKAN, 70% KESIHATAN
100% KEYAKINAN 


HAISH, Meletopss giteww kalau sebut keyakinan tu kan.. hik hik =)




KEISTIMEWAAN 
PREMIUM BEAUTIFUL


-Menyelaraskan lemak badan
-Melansingkan tubuh badan
-Membentuk kontur badan yang memukau
-Memberikan berat badan yang ideal
-Menaikkan punggung dan payudara
-Meningkatkan kadar metabolisme tubuh badan
-Membuang toksin dari dalam badan
-Melancarkan perjalanan darah 
-Merawat keputihan
-Menyuburkan rahim (Alternatif untuk mendapatkan zuriat)
-Melancarkan perjalanan darah haid
-Menghilangkan strech mark atau selulit
-Merawat masalah cyst dan fibroid
-Menghilangkan sakit belakang / slip disc
-Sangat sesuai untuk ibu yang di dalam proses "berpantang"
-Pencegah awal kanser
-Merawat masalah gastrik
-Merawat masalah migrain
-Merawat masalah athma
-Lain-lain masalah kesihatan




CIRI-CIRI UNIK
PREMIUM BEAUTIFUL


Uolls, Yang paling best Premium Beautiful ni kan.. ia adalah satu-satunya jenama No. 1 yang telah mampu bertahan selama lebih daripada 20 tahun dan telah diiktiraf SUPERBRANDS CORSET.. 
what? 20 tahun???.. lamaaaa tu..  ingat mudah ke nak kekalkan tahap lama camtu.. huuu.. 

Superbrands, means jenama yang high in quality and high in quantity. 
Haisshh.. Bukan mudah nak dapatkan pengiktirafan 'Superbrands' tau.. Kalau dalam banyak-banyak roti yang di dalam Malaysia, roti jenama Gardenia je yang telah berjaya dapat pengiktirafan superbrand tau..sesuai dengan tagline nya "Sungguh enak dimakan begitu saja"
hehehe.. nyanyi sikit ^___^ .. 
aiceh wah.. boleh tahan suara tu =)






Dah la dapat pengiktirafan Superbrands, ada JAMINAN sepanjang hayat pulak tu. Means, tak kisahlah berapa tahun sekalipun kita dah pakai, tapi kalau PB kita rosak, contohnya seluar (Long Girdle) koyak atau tali bra putus dan besi tercabut sekalipun, kita boleh hantar je repair anytime ke stokis-stokis yang berhampiran.. kalau nak suruh Sha yang hantar repair pun, boleh je.. janji belanja makan.. haha.. gurau je =)

Bayaran yang dikenakan untuk hantar repair??
Tak payah risau dik non... sebab ianya PERCUMA !! .. haishhh, bertuahnya la .. berbaloi sangat..
Kalau la ada yang masih nak cakap PB ni mahal.. hmmm.. Sha akan bagitau bukan mahal, tapi sangat BERBALOI dan paling murah .. sebab?
kebaikan PB ni terlampau banyak dan ada jaminan sepanjang hayat. ^__^







Selain itu, pembuatan PB ni berpandukan TEKNOLOGI terulung dari tiga(3) buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman. Telah mendapat pengiktirafan pakar tulang belakang dunia (USA, CANADA dan QUEBEC) dan ianya diimport sepenuhnya dari Korea dan Taiwan. Fabrik yang digunakan untuk menghasilkan PB ni pulak adalah dari jenis Akwatek dan Akwadyne, iaitu material sama yang digunakan untuk menghasilkan baju angkasawan dan perenang professional. Means, PB ni memang direkacipta untuk memberikan pergerakan 360' 
Huh.. classs gitewww.. So tak payah risau la kalau nak pergi toilet or melakukan aktiviti riadah sekalipun. ^__^




BUKTI PERGERAKAN 360' ? 
Macam kat dalam picture kat atas ni la.. BERZUMBA pun ok je.. Tak kekok or rasa pergerakan tu macam robot pun. Furthermore, badan lepas tu tak rasa sengal-sengal or sakit pun tau.. mantain selesa.. Yeayyy !!! ^____^





Bagaimana PB ni boleh memberi kebaikan kepada si pemakai?
Haaaa.. Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang direka untuk menghasilkan gelombang Far Infrared Ray (FIR) atau dalam bahasa Malaysia nya "Sinar infra Merah"

Premium Beautiful adalah satu-satunya korset yang menggunakan teknologi FIR sejak 20 tahun dahulu sehinggalah kini. 







                 
Dah ramai yang pakai korset PB ni tau.. termasuk la Sha sendiri. So, sesiapa yang pakai, confirm akan rasai sendiri kebaikannya kepada kecantikan dan kesihatan masing-masing ^_____^

eh-eh.. semenjak 2 menjak ni, kan.. gi mana2 ade je mata yang merenung.. pelik la.. cantik ke kiter?.. hik hik hik.. PB punyer keje la ni .. wekk.. =P




BERMINAT NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ?

JOM SMS / WhatsAPP SHA 019-9173517


SET PREMIUM BEAUTIFUL




SET

PREMIUM BEAUTIFUL


Korset PB ni terdiri daripada set yang utama iaitu :
* Long bra
* Waist Nipper
* Long Girdle 

*Short bra 
-ikut pilihan if taknak pakai Long Bra


Setiap satu bahagian direka dengan fungsi untuk memberi kesan tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya kecantikan dan keselesaan.

Boleh je if uolls nak pakai salah satu dari set2 utama ni.. 

tapi.. 
sha tetap akan suggestkan pakai full set.. sebab badan memang confirm akan terbentuk cantikk tau curve nya uollss..
kalah body beyonce nanti.. 
i iz so excited.. hehehe..




 LONG BRA 

------------------------
Keistimewaan Long Bra
----------------
-Menaikkan payudara yang 'jatuh'
-Menganjalkan payudara dan menggiatkan tumbesaran sel payudara
-Mencerahkan (pinky) puting payudara 
-Menyelaras lemak di sekitar dada, perut dan belakang badan
-Membentuk kontur badan
-Pencegah awal kanser payudara



----------------
Fungsi setiap bahagian
-----------
RAWAN KELULI MEMORI
Menaikkan payudara
Menetap dan menyokong kedudukan payudara



CUP BRA
Menetapkan kedudukan payudara
Memejalkan payudara
Menggiatkan tumbesaran payudara
Mencerahkan puting payudara
Pencegah awal kanser payudara
Memperbanyakkan susu ibu 

lACE CUP
Mengelakkan payudara daripada melimpah keluar

DUA BATANG KELULI BERMEMORI
Menyelaras dan membentuk kontur badan


KUASA TEKANAN & REGANGAN BERGANDA
Menyelaras perut yang buncit
Menaikkan kedudukan payudara 


KEDUDUKAN DAN BENTUK TALI
Tidak mudah kendur dan boleh diselaraskan

REKAAN BENTUK 'U'
Membantu dalam menguruskan badan


REKAAN TIGA PASANG CANGKUK
Membolehkan anda membuat penyelarasan


KUASA TEKANAN & REGANGAN BERGANDA
Menutupi bahagian belakang
Menyelaraskan lebihan lemak
Membentuk kontur badan 



 WAIST NIPPER 

----------------------
Keistimewaan Waist Nipper
--------------------
-Mendapat pengiktirafan drpd pakar tulang belakang dunia
-Menyokong pinggang dan menegakkan tulang belakang
-Menghilangkan sakit belakang atau Slip Disc
-Memperbaiki postur berdiri dan duduk
-Mengelakkan masalah bongkok
-Membentuk dan merampingkan pinggang
-Menghilangkan masalah perut buncit
-Menggantikan bengkung tradisional untuk 'proses berpantang'
-Sesuai untuk wanita dan lelaki



----------------
Fungsi setiap bahagian
-----------

TUJUH (7) BATANG KELULI BERMEMORI
Menyokong & Merampingkan pinggang
Menegakkan tulang belakang
Memperbaiki postur berdiri dan duduk
Menghilangkan sakit belakang atau slip disc
TIGA(3) PASANG CANGKUK
Membolehkan anda membuat penyelarasan
Mempercepatkan pembakaran lemak degil
Kesan pembentukan mengikut kesesuaian badan

KUASA TEKANAN 
Menghilangkan masalah perut buncit
Mempercepatkan pembakaran lemak
Sesuai untuk lelaki 'boroi'


TALI 
Mengemas dan merampingkan pinggang
Kesan pembentukan mengikut kesesuaian bentuk badan




 LONG GIRDLE

------------------------
Keistimewaan Long Girdle
----------------
-Menaikkan kedudukan punggung 
-Membentuk punggung yang menarik dan 'sexy'
-Menghilangkan masalah punggung lebar
-Menyelaraskan lemak di sekitar peha dan pinggul
-Mengurangkan masalah selulit
-Merawat masalah keputihan
-Menyuburkan rahim
-Alternatif untuk mendapatkan zuriat
-Mengetatkan Miss 'V'
-Pencegah awal kanser 


----------------
Fungsi setiap bahagian
-------------
MAMPATAN KE ATAS ABDOMEN
Menghilangkan masalah perut buncit
Menyuburkan rahim
Menghilangkan Strech Mark
Memudarkan kesan operation bersalin

REKAAN MAMPATAN DUA (2) LAPISAN
Menyelaras lemak pada sekitar peha
Membentuk peha yang menarik

LOVE SHAPE
Menaikkan kedudukan punggung
Membentuk kontur punggung yang sexy
Menganjalkan punggung
Memudarkan kesan selulit di punggung


RENDA YANG FLEXIBLE
Tidak mudah bergulung dan bergeser 

PENGASINGAN 
KONTUR PEHA & PUNGGUNG
Mengagihkan lebihan lemak di peha ke punggung
Membentuk kontur punggung


LUBANG ANGIN
Mengawal masalah keputihan
Pengaliran udara yang baik





BERMINAT NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ?

JOM SMS / WHATsAPP SHA 019-9173517




Thursday, 1 January 2015

KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL DARI SEGI KECANTIKAN DAN KESIHATAN



PREMIUM BEAUTIFUL



------------------
CIRI-CIRI KECANTIKAN
------------------





kebaikan premium beautiful 
untuk kecantikan

-Menaikkan breast dan punggung yang jatuh
-Menegangkan breast dan punggung
-Mengempiskan perut yang buncit
-Menyelaraskan lemak di sekeliling tubuh badan
-Melansingkan tubuh badan
-Mengecikkan punggung yang lebar
-Mengembalikan 'aligment' tubuh badan ke kedudukan asal
-Menegakkan bentuk badan yang bongkok
-Menghilangkan selulit dan strech mark
-Membuatkan kulit muka glowing sebab toksin dah dibuang dari badan
-mencerahkan puting breast dan bahagian sulit 
-Mengembalikan keyakinan
-Menampakkan apa-apa baju yang tersarung di badan kemas dan cantik
-Lain-lain masalah kecantikan 





-BENTUK BADAN IDAMAN-

uollss.. dah namanya perempuan, mestilah nak jaga body, kan.. tapi terpulang la cara mana yang uolls nak pilih.. nak cucuk sana sini? nak telan pil ? nak diet? nak bersenam or berjogging? haaa.. ada gak yang pilih.. kononnya dengan cara pembedahan.. haishh.. i iz takut.. dah la mahal.. kang dibuatnya muke & body macam doremon acaner? haaa.. doremon terus .. hahhaha ^__^




Meh kita tengok sama -sama kos pembedahan ni..
haaaa.. terkezut i tau.. bapok mahai..    haaa... keluar dah sleng pahang aok ni.. =P





PERSOALAN :  
 Adakah ianya berbaloii ?? 
Adakah ianya selamat dan tiada Kesan Sampingan ??

Fikir-fikir dan selamat beramal.. huhuhu.. 




Pilihan di tangan uollss...
Nak lansing dan sihat,  tapi menggunakan kaedah yang mana? =)






DIET ?
sampai bila nak tahan nafsu makan tu.. diet je lebih, tapi turun ke berat badan tu?


SENAMAN ?
Ada masa ke? kalau sha, memang mula2 je semangat nak bersenam2 ni, pastu dah malas.. hehe.. walaupun, jarak rumah dengan track jogging, 1 km je.. ^___^


PEMBEDAHAN ATAU PIL ?
haaa.. takut.. kalau dibuatnya, jadi lagi teruk, tak ke naya?.. hati2 dengan makan pil pelansingan tau.. sebab.. takut effect pada buah pinggang kita.. Tak mau, tak mau.. 








Premium Beautiful 

Bagaimana Caranya PB dapat membantu di dalam Proses Pelansingan Badan ??




Mudah, kan.. sarung je korset PB, tapi dapat hasil yang lebih baik dari kaedah senaman, diet, pembedahan or makan2 ubat tu... 




" IBARAT TANAH DALAM PASU "


Premium Beautiful ni bukan korset biasa tau.. ingat tu. 
Nak dapat hasil, kenalah consisten pakai at least 8 jam dalam sehari... kalau uollsss amalkan pemakaian PB, memang akan dapat hasil badan yang terbentuk cantik, walaupun selepas uollss tanggalkan korset PB tu nanti.. Ibarat macam tanah dalam pasu la.. mula2, memang akan berderai tanah tu.. tapi kalau lama-lama, lihat hasilnya .. mampat, dan kemas tanah tu walaupun kita dah keluarkan dari pasu.. 





-----------------------------------
FIR dalam Proses Pelansingan Badan
------------------------------------------------------------------

Yang menarik premium beautiful ni kalau nak dibandingkan dengan korset-korset lain yang ada di dalam pasaran ialah Teknologi Far InfraRed Ray (FIR) nya.. FIR inilah yang dapat menghasilkan bentuk badan slim, cantik dan kemas.. Malah,  bukan setakat cantik, tapi lebih sihat.. 



 

Secara teorinya,  70% di dalam badan seseorang ialah air. 
So, FIR inilah yang akan menjadikan molekul2 air yang besar digetarkan . Ala, macam kita tengok mesin2 senaman yang goyang-goyangkan badan kita kat shopping mall mana-mana tu la..  Sanggup ke nak naik atas mesin tu lama-lama tapi kesan yang dapat kalau pakai korset Premium Beautiful adalah jauh lebih baik.. 




    


Itu kalau mesin goyang-goyang.. 
Tapi ini pulak kalau kita berjogging.. Uolls tau tak berapa banyak kalori yang terbakar kalau kita berjogging?... 
Sebanyak 350 kalori terbakar selama 30 minit , dibandingkan kalau kita pakai Premium Beautiful pulak adalah sebanyak 900 kalori terbakar selama 1 jam..
So, buat apa susah-susah nak berjogging kalau ada cara lain, kan..
Memang tak dinafikan berjogging tu memang ada banyak yang bestnya.. tapi tak salah pun kalau kita berjogging sambil badan tersarung Premium Beautiful.. haaa.. confirm lagi banyak la kalori terbakar... haisshh.. bestnya..






--------------------
Kesan Yang cepat 
----------------------
 Seawal terus pemakaian.. 
sarung je Premium Beautiful kat badan, 
confirm akan dapat result spt picture bawah ni :




Bentuk badan akan terbentuk kemas.. breast & punggung akan 'push up', manakala perut akan rata.. selamat tinggal perut buncit.. ^___^













untuk orang yang kurus, jangan ingat badan uolls memang dah cantik tau.. dah pakai PB, baru tau sebelum tu badan takde shape pun.. huhuhu..










kalau dah lemak memang bersepah macam picture kat atas ni, confirm2 la WAJIB sarung PB.. Barulah tak sakit mata memandang, kan.. hee.. jangan terasa tau =)








Ini pula hasilnya, bila dah consisten pakai 8 jam sehari.. memang hasil luar biasa kesannya..  confirm body yang dulu gemuk akan slim melim gitewww.. ^____^






CLASSIC VS ELEGANCE... 
Mana satu pilihan anda??









BERMINAT NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ?

JOM SMS / WHATsAPP SHA 019-9173517















PREMIUM BEAUTIFUL


------------------
CIRI-CIRI KESIHATAN
------------------






PREMIUM BEAUTIFUL bukan direka untuk kecantikan semata-mata, tapi 70% untuk kesihatan yang baik..




kebaikan premium beautiful 
untuk kesihatan


-Meningkatkan kadar metabolisme tubuh badan
-Membuang toksin dari dalam badan
-Melancarkan perjalanan darah 
-Merawat keputihan
-Menyuburkan rahim (Alternatif untuk mendapatkan zuriat)
-Melancarkan perjalanan darah haid
-Menghilangkan strech mark atau selulit
-Merawat masalah cyst dan fibroid
-Menghilangkan sakit belakang / slip disc
-Sangat sesuai untuk ibu yang di dalam proses "berpantang"
-Pencegah awal kanser
-Merawat masalah gastrik
-Merawat masalah migrain
-Merawat masalah athma
-Lain-lain masalah kesihatan






----------------------
ALTERNATIF UNTUK MENDAPATKAN ZURIAT
------------------------------------------- 


 


alolo comeynya baby girl ni.. hik hik.. geram nak gigit.. hahaha.. =)


Semua pasangan kat dunia ni yang dah berkahwin mesti nak cahaya mata bagi penyeri rumahtangga kan. 

Tanyalah sesiapa pun, confirm nak anak becoz anak- anak adalah penyambung zuriat dan pembawa rezeki kepada sesebuah rumahtangga. ^__^




Buat uolls yang ada masalah sukar hamil, ini Sha ada berita gembira... kita boleh berusaha dengan memakai set Premium Beautiful dan dibantu dengan set Maharani..

Tahu tak, Antara yang bestnya bila pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni kan, ia dapat menjaga kesihatan rahim kaum wanita..

Period / kitaran haid tak teratur dan keputihan contohnya adalah simpton yang menandakan rahim tidak sihat.. 
so, itu akan beri effect untuk mendapatkan zuriat.

Tapi ada jugak yang takde masalah2 pun yang sha sebut tadi, tapi still susah nak hamil.. yela. semua tu dari yang Esa jugak kan. kita ni hanya merancang dan berusaha, tetapi Allah yang menentukan. betul, kan ^___^ 

Jangan risau ye ...   
mana2 yang dah berkahwin tetapi buntu untuk mendapat zuriat, digalakkan sangat2 untuk mencuba kaedah alternatif, Premium Beautiful ni.. kerana ia boleh meransang pengeluaran hormon estrogen dan progestron yang seimbang..  seterusnya menjaga rahim akan kekal sihat dan produktif.. 

 



---------------------------
TESTIMONI YANG BERJAYA MENDAPATKAN ZURIAT
------------------------------------------------------

 

happy customer... sha pun happy =)




 

sha pun tumpang gembira =)




Impian untuk mengandung dan mempunyai anak dari zuriat sendiri in syaa Allah akan menjadi kenyataan.

Walaupun bidang perubatan moden ada bermacam-macam cara untuk mendapatkan zuriat contohnya mengambil pil hormon, IVF etc... tetapi semua itu memakan kos yang mahal... tetapi dengan Premium Beautiful ni hanya perlu dibeli sekali seumur hidup.. tak perlu nak dibeli setiap setahun or 2 tahun skalipun.. 

Yang penting kita usaha... usaha dari segi alternative and juga perubatan... Qada' dan Qadar adalah milik yang Esa.







----------------------
ALTERNATIF UNTUK MENGHILANGKAN MASALAH BONGKOK
------------------------------------------- 
jom kita intai blog Fatin Liyana ni.. best tau baca.. hehe.. nak tergelak pun ade 








Act, antara tujuan sha pakai Pb ni pun sebab nk betulkan postur badan..nanti sha update pict kat sini ye .. hehe.. =)








BERMINAT NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ?

JOM SMS / WHATsAPP SHA 019-9173517